Vattenfall

Yhteystiedot

postiOsoite

Vattenfall Oy

Konepajankuja 3 B

00510 Helsinki

Sähköposti

-

Puhelinnumero

020 722 9000

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Vattenfall on monipuolinen sähköyhtiö. Voit valita Vattenfallin palveluvalikoimasta itsellesi parhaiten sopivan sähkösopimuksen ja nauttia varmasta ja vakaasta sähköntoimituksesta. Palveluita on tarjolla niin yksityisille kuin yrityksille ja teollisuuden toimijoillekin.

Sähkösopimuksen tekeminen on tehty helpoksi – yhtä helppoa on myös sopimuksen jatkaminen, vaikka olisitkin muuttamassa toiseen osoitteeseen. Lue lisää Vattenfallin historiasta, tarjolla olevista palveluista, yrityksen filosofiasta sekä erilaisista sopimuksista.

Monipuolisia palveluita Vattenfallilta

Vattenfall tarjoaa palveluita kaikille sähköä tarvitseville yksityisasiakkaille asumismuodosta riippumatta. Olitpa sitten muuttamassa tai etsimässä uutta sähkösopimusta, Vattenfall tarjoaa sinulle varmasti tarpeisiisi sopivan paketin. Vattenfall on myös hinnoittelultaan kilpailukykyinen toimija, ja pärjääkin yleensä hyvin kilpailutussivustoilla. Jos olet muuttamassa uuteen kotiin, voit tehdä sähkösopimuksen uuteen osoitteeseesi nopeasti. Sopimus astuu voimaan viiden vuorokauden kuluessa, mutta jos sopimuksen tekeminen on unohtunut, voit saada sähköt kotiisi jopa jo saman vuorokauden sisällä.

Vattenfallin sähkösopimus voidaan tehdä niin kerrostaloasuntoon, omakoti-, pari- kuin rivitaloasuntoonkin, eikä sähkösopimus myös mahdolliselle kesäasunnolle ole ongelma. Erilaisia sopimuspaketteja on tarjolla useita. Valitse ydinvoimalla tuotettu sähkö tai tuuli-, vesi- tai aurinkosähkö. Tarjolla on myös Ilmasto Mix -sopimus, jossa hyödynnetään kaikkia edellä mainittuja sähköntuotantotapoja.

Voit myös valita määräaikaisen sopimuksen, jolloin hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Vaihtoehtoisesti voit tehdä toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, jolloin laskutettavan sähkön hinta muuttuu markkinoiden mukaan. Tarjolla on myös tuntisähköä, joka seuraa sähkön pörssihintaa, eikä tämä sopimus myöskään sido sinua tiettyyn määräaikaan.

Vattenfall tarjoaa sähköä myös yritysasiakkaille. Yrityksetkin voivat valita haluamansa sähkösopimuspaketin ja käyttää joko täysydinsähköä tai valita aurinko-, tuuli- tai vesivoimalla tuotetun sähkön. Vaihtoehtoina on myös kiinteähintainen sopimus tai pörssisähkön käyttö kuten yksityisasiakkaillakin.

Tarmokas ympäristönsuojelija

Vattenfall on sitoutunut tuottamaan sähköä vastuullisesti, tavalla, jolla kasvihuonekaasujen päästöt voidaan pitää mahdollisimman pieninä. Tuotanto on ilmastoneutraalia, mikä tarkoittaa sitä, että sähkön tuotannosta aiheutuvat päästöt korvataan osallistumalla sertifioituihin hankkeisiin, jotka pienentävät kasvihuonekaasujen määrää.

Vattenfall on fossiilivapaiden energiantuotantotapojen puolestapuhuja. Se tuottaa energiaa käyttäen hyödyksi vettä, tuulta, aurinkoa, biomassaa, jätteitä, ydinvoimaa, hiiltä ja maakaasua. Esimerkiksi tuulivoimasta on tullut yksi nopeimmin kasvavista energiantuotantotavoista ja sillä saavutetaan jo nyt noin 14 % kattavuus koko Euroopan alueella.

Lisäksi Vattenfall on sitoutunut luopumaan hiilen käytöstä polttoaineena seuraavan kymmenen vuoden kuluessa.
Vattenfall on sitoutunut paremman tulevaisuuden kehittämiseen ja tavoitteena onkin mahdollisuus fossiilivapaaseen tulevaisuuteen. Yksi keskeisistä Vattenfallin teemoista on sähköautoilun edistäminen. Latausasemaverkon rakentaminen etenee ja Euroopan laajin verkosto onkin jo toteutumassa.

Pitkäaikainen sähköntuottaja

Vattenfall aloitti toimintansa vuonna 1909, ja se on ylivoimaisesti suurin sähköntuottaja Ruotsissa. Ruotsin lisäksi Vattenfall toimii laajasti useissa Euroopan maissa ja sillä on noin 20 000 työntekijää koko Euroopan alueella. Vattenfallin toimintaan kuuluu niin sähkön ja lämmön tuotanto, siirto, jakelu kuin myyntikin. Kotitalouksien lisäksi Vattenfall toimittaa energiaa teollisuudelle.

Vattenfall toimii laajasti myös Suomessa ja sen Suomen toiminnot työllistävät 70 henkilöä. Vattenfall toimittaa sähköä kaikkialle Suomen alueella, lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Yhtiöllä on Suomen alueella myös yhdeksän vesivoimalaa, joista suurin laitos sijaitsee Joensuussa.

Vattenfallin asiantunteva asiakaspalvelu auttaa ja opastaa sähkösopimuksen valinnassa ja käytännön asioissa arkisin. Vattenfallin monipuoliset palvelut vastaavat jokaisen kotitalouden ja yritystoimijan yksilöllisiin tarpeisiin.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.