Käyttöehdot

Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat www.sahkon-kilpailutus.fi -sivuston (”Sivusto”, ”Palvelu”) käyttöä. Sahkon-kilpailutus.fi on kuluttajille suunnattu ilmainen palvelu sähkösopimusten vertailuun ja sähkösopimusten tilaamiseen. Sahkon-kilpailutus.fi -sivustoa ylläpitävä DZR eCommerce Oy ei ole sähköä myyvä yritys, eikä yritys ole osapuolena sivuston kautta tilattavissa sähkösopimuksissa eikä missään tilanteessa vastaa sähkön toimittamisesta, sähkösopimuksen sisällöstä tai mistään sähkösopimukseen liittyvistä velvotteista. Sivuston kautta tilattavat sähkösopimukset ovat tilaajan ja valitun sähköyhtiön välisiä sopimuksia.

Palveluntarjoaja

DZR eCommerce Oy

Kampinkuja 2

00100 Helsinki

Y-tunnus: 2933035-3

(”Palveluntarjoaja”)

Tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet

Kaikki oikeudet Sivustolla olevaan sisältöön, kuten tekstiin, grafiikkaan, logoihin, kuviin, videoihin, äänitiedostoihin ja ohjelmiin kuuluvat Palveluntarjoajalle tai kolmansille osapuolille ja ovat suojattuja Suomen sekä kansainvälisen immateriaalioikeuslainsäädännön nojalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

Verkkosivuston sisällön luvaton käyttö tai jakelu voi rikkoa tekijänoikeus- ja/tai muuta Suomen tai kansainvälistä lakia ja voi johtaa oikeustoimiin.

Sivuston sisällön käyttö

Sivustoa ja sen sisältöä ei saa muokata, välittää, kopioida, julkaista, lisensioida, siirtää, myydä tai käyttää minkäänlaiseen muuhun kaupalliseen tarkoitukseen ilman kirjallista ennakkosuostumusta.

Vastuuvapautuslauseke

Sivustolla oleva tieto on yleistä, eikä sitä tulisi käyttää ainoana perusteena päätöksenteossa. Työskentelemme jatkuvasti varmistaaksemme, että verkkosivustomme on virheetön ja ajan tasalla. Emme kuitenkaan vastaa tietojen oikeellisuudesta, johtuen inhimillisten erehdysten, kirjoitusvirheiden, teknisten virheiden ja tietojen vanhenemisen riskistä johtuen. Edellä mainituista syistä on olemassa riski, että sivustoltamme löytyy harhaanjohtavaa tietoa. Emme takaa emmekä vastaa siitä, että Sivustolta löytyvä tieto on aina ajantasaista, paikkaansa pitävää ja sisällöltään täydellistä.

Mikäli Sivusto tarjoaa linkin kolmannen osapuolen verkkosivustolle, voi näiden linkkien kautta siirtymisestä tai linkin kautta siirtymisen jälkeen tilatusta palvelusta maksaa korvaus Sivuston omistajalle. Emme kuitenkaan vastaa linkitettyjen sivustojen tietoista, sisällöstä, tietoturvasta tai virheettömyydestä. Kun käyttäjä siirtyy Sivustolta toiselle verkkosivustolle, suosittelemme tutustumaan linkitetyn sivuston käyttöehtoihin ja tietosuojaselosteeseen ennen palvelujen käyttöä.

Aineisto käyttäjiltä

Mitään aineistoa tai viestintää, joka on välitetty tai julkaistu tälle verkkosivustolle verkkosivuston ominaisuuksien käytön yhteydessä ei pidetä luottamuksellisena. Palveluntarjoajalla on oikeus käyttää tällaista aineistoa kaupallisiin tai ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Verkkosivustoa käyttäessäsi et saa antaa mitään sellaista aineistoa tai tietoa, joka on lainvastaista, jota voidaan pitää loukkaavana, joka sisältää markkinointia tai jota voidaan muuten pitää sopimattomana.

Mikäli verkkosivuston kautta meille lähetetty aineisto tai viestintä sisältää henkilötietoja, sovelletaan alla olevassa kohdassa Tietosuojaseloste annettuja yksityiskohtia.

Muut ehdot

Sivusto saa milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja, päättää näyttää tai poistaa verkkosivustolla olevia julkaisuja ja sisältöä ja/tai sulkea verkkosivuston. Mikäli käyttöehtoja muutetaan, uusi käyttöehtojen versio julkaistaan verkkosivustolla. Tästä syystä pyydämme, että tarkistat aina ehtojen ajan tasalla olevan version.

Tilaamalla sähkösopimuksen sivustomme tilauslomakkeen kautta hyväksyt nämä tilausehdot sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.

>