Käyttöehdot

Yleistä & sähkösopimuksen tilaaminen

Nämä käyttöehdot koskevat www.sahkon-kilpailutus.fi -sivuston (”Sivusto”, ”Palvelu”) käyttöä. Sahkon-kilpailutus.fi on kuluttajille suunnattu ilmainen palvelu sähkösopimusten vertailuun ja sähkösopimusten tilaamiseen. Sahkon-kilpailutus.fi -sivustoa ylläpitävä Comperion Oy ei ole sähköä myyvä yritys, eikä yritys ole osapuolena sivuston kautta tilattavissa sähkösopimuksissa eikä näin ollen vastaa sähkön toimittamisesta tai sähkösopimukseen liittyvistä velvoitteista. Comperion Oy vastaa ainoastaan sähkösopimuksen tilaajatietojen välittämisestä asiakkaan valitsemalle sähköyhtiölle.

Sivuston kautta tilattavat sähkösopimukset ovat tilaajan ja valitun sähköyhtiön välisiä sopimuksia. Tilaamalla sähkösopimuksen sivustomme kautta suostut käyttöehtoihimme sekä valitun sähkönmyyjän yleisiin ehtoihin ja sopimusehtoihin.

Tiedot Palvelumme kautta tilatuista sähkösopimuksista välitetään automaattisesti suoraan kyseiselle sähköyhtiölle. Sähköyhtiö käsittelee tilaukset yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilaamisesta.

Tilatessasi sähkösopimuksen Palvelumme kautta tarvitsemme mm. käyttöpaikan sekä tilaajan tiedot. Nämä tiedot tarvitaan tilatun sähkösopimuksen täyttämiseksi. Tiedot välitetään tietojärjestelmiemme kautta automaattisesti valitulle sähköyhtiölle.

Emme käytä sähkösopimuksen tilaamisen yhteydessä täytettyjä tietoja tarkoituksiin, jotka eivät liity kesken jääneiden tilausten viimeistelyyn, asiakkaan neuvontaan sopimuksen valintaan tai tilaamiseen liittyen, tilaajan ja sähköyhtiön sopimuksen täytäntöön panemiseen tai sivustomme toiminnan kehittämiseen. Sopimuksiin liittyvät tiedot tallennetaan määräajaksi tietojärjestelmiimme myös tilausten toimittamisen jälkeen mahdollisten reklamaatioiden tai tilausjärjestelmän virheiden tarkastusta ja korjausta varten.

Lue lisää tilauslomakkeella annettavien tietojen käsittelystä ja tallentamisesta rekisteri- ja tietosuojaselosteestamme.

Palveluntarjoaja

Comperion Oy

Kampinkuja 2

00100 Helsinki

Y-tunnus: 2933035-3

(”Palveluntarjoaja”)

Yleiset käyttöehdot – Sivuston käyttö

Tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet

Kaikki oikeudet Sivustolla olevaan sisältöön, kuten tekstiin, grafiikkaan, logoihin, kuviin, videoihin, äänitiedostoihin ja ohjelmiin kuuluvat Palveluntarjoajalle tai kolmansille osapuolille ja ovat suojattuja Suomen sekä kansainvälisen immateriaalioikeuslainsäädännön nojalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

Verkkosivuston sisällön luvaton käyttö tai jakelu voi rikkoa tekijänoikeus- ja/tai muuta Suomen tai kansainvälistä lakia ja voi johtaa oikeustoimiin.

Sivuston sisällön käyttö

Sivustoa ja sen sisältöä ei saa muokata, välittää, kopioida, julkaista, lisensioida, siirtää, myydä tai käyttää minkäänlaiseen muuhun kaupalliseen tarkoitukseen ilman kirjallista ennakkosuostumusta.

Vastuuvapautuslauseke

Työskentelemme jatkuvasti varmistaaksemme, että verkkosivustomme on virheetön, sisältö oikeellista ja ajan tasalla. Emme kuitenkaan vastaa tietojen oikeellisuudesta, johtuen inhimillisten erehdysten, kirjoitusvirheiden, teknisten virheiden ja tietojen vanhenemisen riskistä johtuen.

Mikäli Sivusto tarjoaa linkin kolmannen osapuolen verkkosivustolle, voi näiden linkkien kautta siirtymisestä tai linkin kautta siirtymisen jälkeen tilatusta palvelusta maksaa korvaus Sivuston omistajalle. Emme kuitenkaan vastaa linkitettyjen sivustojen tietoista, sisällöstä, tietoturvasta tai virheettömyydestä. Kun käyttäjä siirtyy Sivustolta toiselle verkkosivustolle, suosittelemme tutustumaan linkitetyn sivuston käyttöehtoihin ja tietosuojaselosteeseen ennen palvelujen käyttöä.

Aineisto käyttäjiltä

Lue lisää sopimuksen tilaamisen yhteydessä luovutettavien tietojen käsittelystä ja tallentamisesta rekisteri- ja tietosuojaselosteestamme.

Muut ehdot

Sivusto saa milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja, päättää näyttää tai poistaa verkkosivustolla olevia julkaisuja ja sisältöä ja/tai sulkea verkkosivuston. Mikäli käyttöehtoja muutetaan, uusi käyttöehtojen versio julkaistaan verkkosivustolla. Tästä syystä pyydämme, että tarkistat aina ehtojen ajan tasalla olevan version.

Tilaamalla sähkösopimuksen sivustomme tilauslomakkeen kautta hyväksyt nämä tilausehdot sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.