Tietoa meistä

Sahkon-kilpailutus.fi on kotimaisen Comperion Oy:n ylläpitämä palvelu. Sivustollamme voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimukset sekä tiettyjen sähköyhtiöiden kohdalla myös tilata sähkösopimuksen.

Toiminnassa vuodesta

2019

Tilattuja sopimuksia

50 000+

Sivuston käyttäjiä

1 200 000+

Sivustomme tarkoituksena on helpottaa kuluttajien sähkösopimusten vertailua ja mahdollistaa sähkölaskussa säästämisen helposti ja vaivattomasti. Sivustoltamme löydät sähkösopimusten vertailutyökalun lisäksi myös paljon hyödyllistä tietoa eri sähkösopimustyypeistä, sähkösopimuksen tilaamisesta ja siitä, mikä sähkön hintaan vaikuttaa.

Sivuston käyttäminen on täysin maksutonta. Toimintamme perustuu yhteistyökumppaneilta saatuihin palkkioihin, jonka vuoksi palvelumme käyttäminen ei maksa mitään.

Comperion Oy

Comperion Oy on Sahkon-kilpailutus.fi -taustalla toimiva helsinkiläinen yritys. Vaikka yhtiön nimi saattaa kuulostaa ulkomaalaistaustaiselta, on Comperion Oy 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

Yhteystiedot

osoite:

Comperion Oy

Kampinkuja 2

00100 Helsinki


Huom! Ei asiakaspalvelua osoitteessa.

Sähköposti:

info@sahkon-kilpailutus.fi

Y-Tunnus:

2933035-3

Asiakaspalvelu

Vaikka asiakaspalvelumme on avoinna arkisin, sähköposti antaa sekä meille että sinulle joustavuutta. Voit lähettää kysymyksesi mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ja me pystymme vastaamaan niihin ensimmäisen mahdollisuuden tullen. Voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai sivun alalaidasta löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä.

Sähköposti:

info@sahkon-kilpailutus.fi

Ilkka Ollikainen 

Perustaja & yrittäjä

Ilkka on Sahkon-kilpailutus.fi -palvelun perustaja. Ilkalla on yli viiden vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja verkkopalvelujen kehittämisestä. Vapaa-ajalla Ilkka tykkää mm. käydä kuntosalilla ja puhua itsestään kolmannessa persoonassa.

Tarina sivuston takana

Vuonna 2019 nuori yrittäjä Ilkka Ollikainen huomasi oman kokemuksensa kautta kuinka monimutkaisia ja ajoittain epäselviä sähkösopimusten vertailusivustot olivat.

Kuvitelkaa tilanne: olet innokkaasti vertailemassa sähkösopimuksia, mutta ennen kuin pääset näkemään sopimusten yksityiskohdat, sivusto vaatii sinulta osoitetiedot ja muita henkilökohtaisia yksityiskohtia. Ja kun vihdoin pääset sopimustietoihin käsiksi, huomaat, kuinka sopimuksen hinnoittelu on ilmoitettu epäselvästi ja jopa harhaanjohtavasti. 

Tämän kokemuksen pohjalta syntyi ajatus. Mitä jos voisi olla palvelu, joka tekee sähkösopimusten vertailusta yksinkertaista, selkeää ja ennen kaikkea luotettavaa?

Näin syntyi Sahkon-kilpailutus.fi. Sivuston perustaminen ei ollut pelkkä bisnespäätös. Se oli missio. Missio tarjota kuluttajille alusta, joka yhdistää selkeyden, läpinäkyvyyden ja käyttäjäystävällisyyden. Ei enää turhia koukeroita tai epämääräistä pientä pränttiä.

Mikä tekee meistä erilaisen?

  1. Selkeys ja suoraviivaisuus: Sahkon-kilpailutus.fi uskoo yksinkertaisuuteen. Meidän palvelussamme sinun ei tarvitse täyttää pitkiä lomakkeita tai antaa tarpeettomia tietoja päästäksesi käsiksi sähkösopimusten yksityiskohtiin.
  2. Läpinäkyvyys: Olemme sitoutuneet rehellisyyteen. Meillä ei ole piilokuluja, ja teemme kaikkemme esittääksemme sähkösopimusten hinnoittelun niin selkeästi ja ymmärrettävästi kuin mahdollista.
  3. Käyttäjäkokemus etusijalla: Tiedämme, että aikasi on arvokasta. Alustamme on rakennettu niin, että saat tarvitsemasi tiedot nopeasti, helposti ja ilman turhaa säätöä.

Sahkon-kilpailutus.fi on enemmän kuin vain vertailusivusto; se on sitoutumisemme tehdä sähkösopimusten valinnasta mahdollisimman vaivatonta ja rehellistä.

Yhteydenottolomake