Tietoa meistä

Sahkon-kilpailutus.fi on kotimaisen Comperion Oy:n ylläpitämä palvelu. Sivustollamme voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimukset sekä tiettyjen sähköyhtiöiden kohdalla myös tilata sähkösopimuksen.

Toiminnassa vuodesta

2019

Tilattuja sopimuksia

50 000+

Sivuston käyttäjiä

1 200 000+

Sivustomme tarkoituksena on helpottaa kuluttajien sähkösopimusten vertailua ja mahdollistaa sähkölaskussa säästämisen helposti ja vaivattomasti. Sivustoltamme löydät sähkösopimusten vertailutyökalun lisäksi myös paljon hyödyllistä tietoa eri sähkösopimustyypeistä, sähkösopimuksen tilaamisesta ja siitä, mikä sähkön hintaan vaikuttaa.

Sivuston käyttäminen on täysin maksutonta. Toimintamme perustuu yhteistyökumppaneilta saatuihin palkkioihin, jonka vuoksi palvelumme käyttäminen ei maksa mitään.

Comperion Oy

Comperion Oy on Sahkon-kilpailutus.fi -taustalla toimiva helsinkiläinen yritys. Vaikka yhtiön nimi saattaa kuulostaa ulkomaalaistaustaiselta, on Comperion Oy 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

Yhteystiedot

osoite:

Comperion Oy

Kampinkuja 2

00100 Helsinki


Huom! Ei asiakaspalvelua osoitteessa.

Sähköposti:

info@sahkon-kilpailutus.fi

Y-Tunnus:

2933035-3

Asiakaspalvelu

Vaikka asiakaspalvelumme on avoinna arkisin, sähköposti antaa sekä meille että sinulle joustavuutta. Voit lähettää kysymyksesi mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ja me pystymme vastaamaan niihin ensimmäisen mahdollisuuden tullen. Voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai sivun alalaidasta löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä.

Sähköposti:

info@sahkon-kilpailutus.fi


Mikä tekee meistä erilaisen?

  1. Selkeys ja suoraviivaisuus: Sahkon-kilpailutus.fi uskoo yksinkertaisuuteen. Meidän palvelussamme sinun ei tarvitse täyttää pitkiä lomakkeita tai antaa tarpeettomia tietoja päästäksesi käsiksi sähkösopimusten yksityiskohtiin.
  2. Läpinäkyvyys: Olemme sitoutuneet rehellisyyteen. Meillä ei ole piilokuluja, ja teemme kaikkemme esittääksemme sähkösopimusten hinnoittelun niin selkeästi ja ymmärrettävästi kuin mahdollista.
  3. Käyttäjäkokemus etusijalla: Tiedämme, että aikasi on arvokasta. Alustamme on rakennettu niin, että saat tarvitsemasi tiedot nopeasti, helposti ja ilman turhaa säätöä.

Yhteydenottolomake