Valikko Sulje

Sähkötarjous

Onko haussa paras sähkötarjous? Sähkötarjoukset löytyvät parhaiten kilpailuttamalla sähkösopimus.

Siirry kilpailutukseen

Sähkötarjoukset houkuttelevat asiakkaita

Sähköyhtiöiden sähkötarjoukset houkuttelevat paljon uusia asiakkaita, eikä ihme: vaihtamalla sähkösopimuksen uuteen ja edullisempaan sopimukseen voit säästää vuositasolla jopa satoja euroja. Etsi siis paras sähkötarjous ja vaihda sähkösopimuksesi jo tänään!

Sähkötarjous löytyy helpoiten kilpailuttamalla

Helpoin tapa löytää paras sähkötarjous on tehdä sähkön kilpailutus. Sähkön kilpailutus vie aikaasi vain muutaman minuutin, joten kovin pitkästä prosessista ei ole kyse. Vielä kun muistat että uudella sopimuksella voit säästää satoja euroja vuodessa, ei tarjouksen etsiminen jää ainakaan ajanpuutteesta kiinni.

Sähkön kilpailuttaminen on täysin veloituksetonta, joten paras sähkötarjous löytyy monesti nopeasti ja veloituksetta! Kilpailuttaminen tai tarjouksen pyytäminen ei myöskään koskaan sido sinua mihinkään, eli kilpailuttamisessa ei voi hävitä mitään.

Kannattaako aina valita edullisin sähkötarjous?

Sähkötarjouksia löytyy moneen junaan, ja edullisin ei välttämättä ole sinun tarpeisiisi paras vaihtoehto. Ensimmäisenä kannattaa huomioida, onko sopimus määräaikainen. Jos on, kannattaa olla varovainen – pitkässä juoksussa sopimus ei välttämättä olekaan edullisin. Toiseksi, kannattaa perehtyä sähköyhtiöön ja sen käyttämiin energiamuotoihin. Mikäli haluat ympäristöystävällistä sähköä, ei tietenkään kannata valita edullisinta sopimusta jos sen myymä sähkö on tuotettu polttamalla kivihiiltä.