GNP Energy uudistui – tutustu Hehkuun

05.10.2023

GNP Energy on suorittanut mittavan uudistuksen, jonka myötä yhtiön nimi on muutettu Hehku Energiaksi. Uudistus ei aiheuta muutoksia nykyisten asiakkaiden sopimuksiin, ja sähkön toimitus jatkuu normaalisti.

GNP Energy tunnetaan nyt nimellä Hehku Energia, tai lyhyemmin Hehku.

GNP Energyn konsernitasolla on suoritettu uudelleenjärjestelyjä, mikä on johtanut siihen, että konsernin pohjoismaiset tytäryhtiöt toimivat jatkossa enemmän paikallisesti ja lähellä asiakkaitaan. Nämä järjestelyt ovat vaikuttaneet myös Suomen tytäryhtiöön, joka on uudistanut brändinsä sopimaan paremmin suomalaisille markkinoille.

Hehku Energian uudistus heijastaa sen paluuta kotimaisille juurilleen ja lähemmäksi suomalaisia asiakkaitaan. Yhtiö on ollut osa norjalaista GNP Energy -konsernia vuodesta 2012 lähtien. Konsernissa on uudelleenjärjestetty toimintoja, joiden tavoitteena on tuoda pohjoismaiset tytäryhtiöt lähemmäksi paikallisia markkinoita.

Hehkun uusi nimi ja brändi symboloivat luottamusta, ihmisläheisyyttä ja lämpöä, jotka yhtiö pyrkii tuomaan sähkömarkkinoille. Hehku panostaa laadukkaaseen, opastavaan ja helposti tavoitettavaan asiakaspalveluun. Sähköalalla on viime aikoina ollut haasteita ja luottamus sähköyhtiöitä kohtaan on horjunut. Hehkun tavoitteena on palvella asiakkaitaan entistä paremmin paikallisesti, rakentaa luottamusta ja vaalia kestäviä asiakassuhteita.

Hehku Energia, joka on siis toiminut Suomen energiamarkkinoilla jo vuodesta 2010 nimellä GNP Energy, aikoo uudistuksen myötä tuoda kotimaisen historian ja asiantuntemuksensa paremmin näkyviin asiakkailleen. Yhtiön tavoitteena on vahvistaa tunnettuuttaan ja asemaansa kotimaisella sähkömarkkinalla. Tällä hetkellä Hehku palvelee jo yli 25 000 yksityis- ja yritysasiakasta Suomessa ja odottaa asiakasmääränsä kasvavan entisestään sekä vuonna 2023 että tulevaisuudessa.

Hehku Energian uudistus ei vaikuta nykyisiin asiakkaisiin. Asiakkaiden sähkösopimukset pysyvät ennallaan ja sähköntoimitus jatkuu normaalisti. Jos sinulla on ollut sähkösopimus GNP Energy Finlandin kanssa, sopimus jatkuu katkeamatta uutena Hehku Energian sopimuksena.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.