Väre

Yhteystiedot

postiOsoite

Väre Oy

PL 1199

70211 Kuopio

Sähköposti

asiakaspalvelu@vare.fi

Puhelinnumero

03 777 3131

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Väre Oy

Väre on melko uusi tulokas suomalaisilla sähkömarkkinoilla, mutta Väreen taustajoukot ovat kuitenkin jo tutumpia: tämä sähköyhtiö sai alkunsa vuonna 2018, kun Kuopion Energian, Savon Voiman, Lappeenrannan Energian ja Jyväskylän Energian sähkönmyyntitoiminnot lyöttäytyivät yhteen. Tuloksena oli 25 000 asiakkaan konserni, joka on tällä hetkellä Suomen neljänneksi suurin sähkönmyyjä.

Mutta millaiseksi Väre on sitten lähtenyt kehittymään? Tässä artikkelissa käymme hieman läpi yhtiön tarjontaa ja sitä, miten se ottaa muun muassa ympäristön huomioon.

Vastuullisuus

Väre tuottaa suurimman osan sähköstään ydinvoimalla (42 %), minkä jälkeen toiseksi suurin osuus on fossiilisilla polttoaineilla (33 %). Loput tuotetaan uusiutuvilla. Lisäpalveluna, jonka hinta lisätään sähkösopimuksen perusmaksuun, voi ostaa itselleen 100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköä. Tämän sähkön alkuperä on yhtiön mukaan vesi- ja tuulivoima sekä biomassa.

Sähkösopimusten lisäksi Väre tarjoaa mahdollisuuden laskea oman arjen ilmastopäästöt ja siten tutustua omaan kulutukseensa. Tämän pohjalta onkin sitten helpompi arvioida, kuinka iso vaikutus omalla sähkön kulutuksella on ilmastoon.

Väreellä on myös Pohjoismaiden laajin yksittäinen sähköautojen latauspisteiden verkosto. Tämän lisäksi yritys tarjoaa taloyhtiöille mahdollisuutta hankkia yhteiskäyttöön oma latauspiste.

Väreen sähkösopimukset

Väre tarjoaa melko lailla samanlaisia sopimuksia kuin kilpailijansakin. Sopimus voi olla joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa. Lisäksi tarjolla on pörssisähkö, josta Väre veloittaa spot-hinnan lisäksi hieman keskitasoa edullisempaa marginaalia.

Yhtiö tarjoaa myös niin sanotun kuukausisähkön, jossa sähköä myydään kiinteään pakettihintaan. Sähkön hinta ja sopimus ovat voimassa toistaiseksi ja pakettia voi päivittää isompaan, mikäli kulutus sitä vaatii.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.