Vaasan Sähkö

Yhteystiedot

postiOsoite

Vaasan Sähkö Oy

Kirkkopuistikko 0

65100 Vaasa

Sähköposti

asiakaspalvelu@vaasansahko.fi

Puhelinnumero

06 324 5750

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö tarjoaa asiakkailleen Suomen vaasalaisinta sähköä. Yhtiö sai alkunsa vuonna 1892 ja asetti aluksi nykyään melko vaatimattomalta kuulostavan tavoitteen: valaista Vaasan kaupungin kadut. Vaasan Sähkön toiminta alkoi vakiintua sen jälkeen, kun kadut ja kodit alkoivat saamaan sähkövaloja. Sittemmin Vaasan Sähkö on kasvanut, ei vain vaasalaisten, vaan koko Suomen sähköntarpeita palvelevaksi konserniksi.

Vuonna 2020 sekä yksityisen että yrityspuolen asiakkaat nimesivät Vaasan Sähkön Suomen parhaaksi sähköyhtiöksi, ja asiakkaat ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä tämän sähköyhtiön palveluihin sekä tuotevalikoimaan. Samaan konserniin kuuluu nykyään myös Vaasan Sähköverkko, jonka vastuulla on Vaasan alueen sähkönsiirto.

Vaasan Sähkö ja vastuullisuus

Vaasan Sähkö tuottaa sähkönsä pääsääntöisesti kolmella tavalla: fossiilisilla tai uusiutuvilla energianlähteillä sekä ydinvoimalla. Ydinvoima puhuttaa nykyään kovasti, ja Vaasan sähkö on ilmoittanut tuottamansa ydinjätteen määrän olevan melko pientä: vain 0,8 mg/kWh.

Tuulisähkö on otettu Vaasassa hyvin haltuun. Tuulinen rannikko on hyvä paikka sijoittaa tuulipuistoja ja viime vuosina tuotanto on kasvanut niin, että tuulisähköä voidaan tuottaa kuluttajille erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Yhtiö onkin laskelmoinut, että kerrostaloasunnossa jossa sähköä kuluu 14000 kWh vuodessa, tuulisähkön lisäkulut vuodessa olisivat arviolta vain noin 3,5 euroa.

Vaasan Sähkön sähkösopimukset

Vaasan Sähkö tarjoaa kuluttajille neljää erilaista sopimusta, jotka vastaavat melko hyvin myös alan kilpailijoiden tarjontaa. Näistä kaksi on toistaiseksi voimassa olevaa ja kaksi määräaikaista sopimusta. Tuotantolähteinä ovat joko 100-prosenttinen tuulivoima tai sekasähkö, joka muodostuu osittain fossiilisista lähteistä.

Hinnoittelu on läpinäkyvää ja esimerkiksi sopimusten perusmaksut ovat helposti nähtävissä. Vaasan Sähkön kohdalla perusmaksu on suomalaista keskitasoa, mutta yhtiö tarjoaa myös täysin perusmaksuttoman sopimuksen.

Mikäli sinulla on jo sopimus Vaasan Sähkön kanssa ja omistat aurinkopaneeleita, voit myydä ylimääräisen sähkön Vaasan Sähkölle. Tästä tehdään erillinen sopimus, mutta asia kannattaa tuoda esiin jo sähkösopimusta tehdessä.

Vaasan Sähkön asiakkaat voivat saada yhtiön kautta paljon mukavia etuja myös sähkön ulkopuolelta. Etuina voi olla esimerkiksi äänikirjoja ja musiikin suoratoistoa maksuttomasti kuukauden ajaksi. Lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden seurata sähkön kulututustaan modernisti ja helposti sovelluksen avulla.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.