Tampereen Sähkölaitos

Yhteystiedot

postiOsoite

Tampereen Sähkölaitos Oy

Voimakatu 17

33100 Tampere

Sähköposti

asiakaspalvelu@sahkolaitos.fi

Puhelinnumero

020 630 3000

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Tampereen Sähkölaitos

Tampereen Sähkölaitoksella on kunnioitettavan pitkä historia. Tämän sähköyhtiön tarina alkoi jo vuonna 1888, jolloin marraskuun 15. päivänä valot syttyivät ensimmäistä kertaa. Siitä lähtien Tampereen Sähkölaitos on ollut olennainen osa Tamperetta, sillä sen Keskipuiston voimalaitos aivan kaupungin ydinkeskustassa kuuluu kaupungin tunnetuinpiin maamerkkeihin. Vuonna 2018 vietettiinkin 130-vuosijuhlia.

Tampereen Sähkölaitos palvelee tuhansien tamperelaisten lisäksi myös muita suomalaisia. Tampereen sähkölaitoksen asiakkuus on ollut monen ulkopaikkakuntalaisenkin harkinnassa useammastakin syystä, joista hieman lisää myöhemmin. Sähkölaitoksen kanssa samaan konserniin kuuluvat myös muun muassa Tampereen alueen sähkönsiirrosta vastaava Tampereen Sähköverkko ja Tammervoiman jätteenpolttolaitos.

Vastuullisuus

Kuluttajille myytävä sähkö tulee suurimmaksi osaksi täysin uusiutuvista lähteistä: vesi-, tuuli-, ja aurinkovoimasta. Näiden lisäksi hyödynnetään myös puun ja jätteen polttoa. Tampereen Sähkölaitoksen tavoitteena on, että vuoteen 2030 mennessä hiilidioksidipäästöt ovat laskeneet 95 % vuoden 2010 tasoilta.

Vuonna 2016 Tampereen Sähkölaitos ilmoitti, että se tulee täyttämään EU:n asettamat ilmastotavoitteet reilusti etuajassa. Syynä tähän on vesivoiman suuri suosio. Sähkölaitos tekee myös yhteistyötä Pirkanmaan Jätehuollon kanssa polttokelpoisen jätteen hyödyntämiseksi lämmön ja sähkön tuotannossa, mikä puolestaan auttaa vähentämään kaatopaikalle päätyvän jätteen määrä merkittävästi.

Mikäli sinua kiinnostaa vaikuttaa omaan sähkösi hiilijalanjälkeen suoraan, Tampereen sähkölaitoksen kautta voi vuokrata oman aurinkopaneelin. Näin jopa kerrostaloasukkailla on mahdollista saada aurinkovoimaa asentamatta itse paneeleja.

Sähkölaitos on kokonaan Tampereen kaupungin omistama, joten sen päätäntävalta sekä yhtiön maksamat verot pysyvät Tampereella, ja työntekijät ovat paikallisia osaajia. Lisäksi Tampereen Sähkölaitos on jo pidemmän aikaa tukenut nuorten urheilutoimintaa kaupungissa, eli yrityksen yhteiskuntavastuuntunne on melkoisen kova.

Tampereen Sähkölaitoksen sähkösopimukset

Tampereen Sähkölaitoksen tarjoamat sopimukset noudattelevat melko hyvin kilpailijoiden tarjontaa: sopimuksia on niin määräaikaisia kuin toistaiseksikin voimassa olevia, ja sähkön tuotantolähteeksi voi valita 100-prosenttisesti uusiutuvan ja päästöttömän lähteen. Yhtiöltä löytyy myös perinteinen spot-hinnoiteltu pörssisähkö.

Hinnoittelu on tasalaatuista ja läpinäkyvää: perusmaksut on merkitty selkeästi ja ne ovat melko edullisia kilpailijoihin verrattuna.

Lähes kaikista Tampereen Sähkölaitoksen sähkösopimuksista on myös mahdollista saada S-bonuksia.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.