Nordic Green Energy

Yhteystiedot

postiOsoite

Nordic Green Energy

Myllykatu 15

65100 Vaasa

Sähköposti

-

Puhelinnumero

06-357 7750

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Nordic Green Energy

Nordic Green Energy on Suomessa jo vakiintunut näky. Tämä sähköyhtiö aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2008 ja sen Suomen pääkonttori sijaitsee edelleen Vaasassa. Asiakaskunta on monipuolistunut ja nykyään yhtiöllä on noin 80 000 kuluttaja-asiakasta aina Hangosta Utsjoelle. Asiakaskuntaan kuuluu myös parisen sataa kuntaa ja muuta julkisen sektorin asiakasta.

Yhtiön omistaja on norjalainen pörssinoteerattu Fjordkraft-konserni, jolla on pitkän linjan kokemus energia-alasta Norjassa. Mutta millaisia vaihtoehtoja yhtiöllä on tarjota suomalaisille sähkön kuluttajille? 

Vastuullisuus

Nordic Green Energy eroaa monista sähköyhtiöistä siinä, että sen kautta voi ostaa ainoastaan 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja hiilidioksidipäästötöntä sähköä; olit sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Varsinkin yrityspuoli on kiitellyt vihreän sähkön tarjontaa. Yhtiön tuotantomuodot ovat joko vesi-, tuuli- tai aurinkoenergia.

Nordic Green Energy tarjoaa sekä kuluttajille että yrityksille myös mahdollisuutta ostaa lisäpalveluna Ekoenergia-merkki, jolla kulutettu sähkö on täysin Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa, ja jokaista käytettyä megawattituntia kohden tehdään 10 sentin suuruinen lahjoitus Ilmastorahastoon. Ekoenergia-merkinnällä varmistat myös sen, että tuulivoimalat sijaitsevat lintujen muuttoreittien ulkopuolella ja vesivoimaloiden yhteydessä on kalareitit, jotta kalat pääsevät liikkumaan turvallisesti.

Ja vaikka Nordic Green Energy onkin osa norjalaista konsernia, maksaa se Suomen toimintojensa osalta verot ja työsuhteiden velvoittamat maksut aina Suomeen.

Nordic Green Energyn sähkösopimukset

Suomeen tultuaan Nordic Green Energy on ottanut tarjontaansa perinteisiä suomalaisia sähkösopimuksia, joten tarjonnan puolesta suuria eroja kilpailijoihin ei ole. Sähkösopimus voi olla määräaikainen tai sitten toistaiseksi voimassa. Määräaika vaihtelee 12 ja 24 kuukauden välillä. Lisäksi yhtiö tarjoaa kvartaalisopimusta.

Hinnoiltaan Nordic Green Energy on suomalaista keskitasoa tai hieman jopa sen alle. Esimerkkinä kilpailukykyisistä hinnoista voisi sanoa vaikkapa sen, että yhtiön pörssisähkö on yksi Suomen edullisimmista, välityspalkkion ollessa vaivaiset 0,16 snt/kWh spot-hinnan päälle. Sopimuksiin kuuluvat perusmaksut on eritelty selkeästi eivätkä nekään ole lainkaan päätähuimaavia.

Mikäli sinulla on aurinkopaneelit ja sähkösopimus Nordic Green Energyn kanssa, voit myydä yhtiölle mahdollisen ylituotantosi. Voit myös tiedustella hyvää aurinkopaneelien välittäjää, jos olet harkinnut aurinkopaneeleja jo jonkin aikaan.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.