Lumme Energia

Yhteystiedot

postiOsoite

Lumme Energia

Prikaatinkatu 3 A

50100 Mikkeli

Sähköposti

asiakaspalvelu@lumme-energia.fi

Puhelinnumero

0800 90110

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Lumme Energia

Lumme Energia on melko uusi, vuonna 2017 perustettu energiayhtiö. Lumme Energian taustalta löytyvät kuitenkin perinteikkäät yhtiöt Suur-Savon Sähkö Oy sekä Savon Energia Oy. Lumme Energia onkin perustettu yhdistämään näiden kahden sähköntuottajan myyntipuolen toiminnot. Sittemmin se on saanut vielä lisää jalansijaa hankkimalla satakuntalaisen Vatajankosken Sähkön sähkönmyyntitoiminnan. Lisäksi Lumme Energia hankki vuonna 2019 pääomistuksen Suomen johtavasta aurinkoenergiaa tuottavasta yrityksestä, Solarigosta. Kyseessä onkin nopeasti kasvava sähköyhtiö, josta on tullut yksi suurimmista sähkön vähittäismyyjistä Suomessa. Lumme Energia työllistää noin 40 työntekijää.

Sähkön myynnin keskittäminen yhdelle yritykselle tuo lisää markkinavoimaa ja mahdollistaa sen, että asiakkaille voidaan tarjota sähkösopimuksia entistä kilpailukykyisempään hintaan ja kaikille tarjolla olevia palveluita voidaan kehittää entisestään. Lumme Energia toimii myös kestävän kehityksen puolestapuhujana ja tarjoaa uusiutuvilla keinoilla valmistettua sähköä. Lisäksi se osallistuu aktiivisesti erilaisiin hankkeisiin ja ympäristöprojekteihin, joilla edistetään luonnon kestävyyttä ja monimuotoisuutta. Lumme Energia on myös yhteisöllinen toimija. Sen valikoimaan kuuluu Olympiasähkö-paketti, jonka valitsemalla tuet nuorten suomalaisten urheilijoiden olympiavalmennusta.

Miten Lumme Energian sähkö tuotetaan?

Voit valita käyttämäsi sähkön tuotantotavan. Sopimusta tehdessäsi voit valita, haluatko käyttää sekasähköä vai valita luontoystävällisemmän vaihtoehdon ja pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi. Lumme Energia suosii suomalaisten uusiutuvaa energiaa tuottavien sähköntuotantoa. Lumme Energian vesisähkösopimusten sähkö on aina 100 % uusiutuvaa vesivoimaa. Voit myös halutessasi valita käyttämäsi sähkön tuotantomuodoksi tuulivoiman.

Lisäksi tarjolla on Eko Lumme Puu -sähkösopimus, jonka valitsemalla tuet metsiemme monimuotoisuuden säilyttämistä. Tämän paketin sähkö on paikallista lähienergiaa, jolla on Suomen Luonnonsuojeluliiton myöntämä sertifikaatti.

Lumme Energia on vahvasti mukana myös aurinkosähköjärjestelmien lisäämisessä ja kehittelyssä. Jos olet harkinnut aurinkosähkön ottamista käyttöösi, voit tilata Lumme Energialta aurinkopaneelit räätälöitynä ja halutessasi myös avaimet-käteen-toimituksella. Tuottamasi ylijäämäisen aurinkosähkön voit myydä Lumme Energialle, jolloin se siirretään paikalliseen sähköverkkoon toisten kotitalouksien käyttöön. Ylijäämäsähkön myyntihinta muodostuu sähkön markkinahinnan eli spot-tuntihinnan mukaan.

Lumme Energian sähkösopimukset ja palvelut

Lumme Energia tarjoaa palveluita yksityisten kotitalouksien käyttöön asumismuodosta riippumatta ja sen kautta voi solmia sähkösopimuksen myös loma-asunnolle. Lisäksi Lumme Energia myy palveluita myös yrityspuolen toimijoille, tuotantoon sekä sähköajoneuvojen latauspalvelupisteille.

Tarjolla on erilaisia sopimustyyppejä, joista voit valita sellaisen, joka sopii parhaiten elämäntilanteeseesi, asumismuotoosi sekä omaan yksilölliseen sähkönkulutukseesi.

Valitse määräaikainen sopimus, jonka pituudeksi voit valita vuoden, puolitoista vuotta tai kaksi vuotta. Vaihtoehtoisesti voit valita toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Sähkön markkinahinta muuttuu jatkuvasti kysynnän ja tarjonnan mukaan. Voit halutessasi pyrkiä hyötymään tästä sähkön hinnan vaihtelusta ja valita spot-hintaisen sopimuksen, jolloin kuluttamasi sähkön hinta muodostuu markkinahinnan perusteella.

Lisäksi voit valita kiinteähintaisen sopimuksen, jolloin maksat käyttämästäsi sähköstä saman verran joka kuukausi riippumatta siitä, käytätkö jonain kuukautena enemmän tai vähemmän sähköä. Sopimus astuu voimaan aikaisintaan 18 vuorokauden kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.