Loiste

Yhteystiedot

postiOsoite

Loiste Sähkönmyynti

PL 5

87101 Kajaani

Sähköposti

asiakaspalvelu@loiste.fi

Puhelinnumero

Sähkösopimukset ja muutot: 0800 9 2000
Laskut ja maksaminen: 09 4246 1355

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Loiste Oy

Loisteella on pitkät, yli satavuotiset perinteet sähköntuotannossa. Tämän sähköyhtiön pääkonttori sijaitsee Kajaanissa, ja Kajaanin kaupungilla on yhtiön pääomistus. Sen valvomat ja käyttämät sähkölaitokset sijaitsevat Kainuun alueella, mutta Loiste tuottaa sähköpalveluita myös koko Suomen alueelle. Loisteen monipuoliset sähkösopimuspaketit takaavat sen, että vaihtoehtoja löytyy jokaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin. Loisteella työskentelee noin 75 työntekijää.

Loisteen sähkösopimukset

Voit valita Loisteen sähkösopimuksen sen mukaan, haluatko määräaikaisen vai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, sekä kiinteän vai markkinoiden mukaan muuttuvan hinnan. Valitse haluamasi sähköntuotantotapa sen mukaan, minkälaista sähköä haluat käyttää ja sopimus oman elämäntilanteeseesi sekä asumismuotoosi sopivaksi.

Loiste Puhdas on sähkösopimus, jossa sähkön tuottamiseen hyödynnetään sähkö- ja vesivoimaa sekä bioenergiaa. Kyseessä on täysin uusiutuva sähkön tuotantotapa ja sopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen.

Loiste Tuuli -sopimuksen solmiessasi käytät 100 % tuulivoimalla tuotettua sähköä. Sopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen.

ETUpuhdas ja ETUpuhdas pörssi -sopimukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita haluatko solmia määräaikaisen, kiinteähintaisen sopimuksen vai toistaiseksi voimassa olevan, jonka hinta muuttuu pörssihintojen muutosten mukaan.

Loiste Spot on sähkön tuntihintaa seuraava sopimus, joka on voimassa toistaiseksi.

Olympiasähkö -sopimuksella käytät 100 % uusiutuvaa sähköä ja tuet samalla Suomalaisten nuorten olympiavalmennusta.

Loiste Takuu -sopimus tarjoaa sinulle kiinteän sähkönhinnan kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

Loiste tarjoaa myös mahdollisuuden tilata kauttaan aurinkosähkökokonaisuuden, jolloin voit tuottaa itse tarvitsemasi energian. Valitse helppo avaimet-käteen-paketti ja ala sähkön pientuottajaksi. Ylijäämäisen energian voit myydä takaisin toisten kotitalouksien käyttöön.

Puhdasta sähköä Loisteelta

Loisteen asiakkaana voit valita millä tavalla tuotettua sähköä haluat käyttää. Valitse hieman edullisempi sekasähkö tai pienennä luonnolle aiheuttamaasi kuormitusta käyttämällä uusiutuvilla tuotantomuodoilla tuotettua sähköä. Loiste myy vesi- ja tuulivoimalla sekä bioenergialla tuotettua sähköä. Vihreä sähkö tuotetaan Suomessa tai muiden Pohjoismaiden alueella ja sen alkuperä pystytään varmentamaan EU:n direktiivien mukaisesti, Energiaviraston valvonnassa.

Loiste on vuokrannut osuuden Kainuun Voiman sähköntuotannosta sen kolmesta vesivoimalaitoksesta Kajaanijoella sekä höyryvoimalaitoksesta Kajaanissa. Loisteella on myös oma pieni vesivoimalaitos Pyhännänkoskella. Lisäksi se omistaa osuuden Teollisuuden Voima Oy:n sähköntuotannosta, Kivivaara-Peuravaaran tuottamasta tuulisähköstä sekä osuuden Lapin Sähkövoima Oy:stä.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.