Kokkolan Energia Oy

Yhteystiedot

postiOsoite

Kokkolan Energia -yhtiöt

PL 165

67100 Kokkola

Sähköposti

asiakaspalvelu@kokkolanenergia.fi

Puhelinnumero

0800 050 60

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Kokkolan Energia on Kokkolassa toimiva täyden palvelun energiayhtiö. Kokkolan Energia -yhtiöiden konserniin kuuluu myös sähköverkoista vastaava Kokkolan Energiaverkot Oy. Kokkolan Energia toimittaa sähköenergian ja sähköverkkojen lisäksi myös lämmön ja höyryntuotantoa ja jakelua.

Kokkolan Energia on paikallinen, mutta nimestään huolimatta vahvasti koko maan alueella toimiva energiayhtiö, ja yhtiön valikoimista voi tilata sähkösopimuksen minne päin Suomea tahansa. Kokkolan Energian sähkösopimukset ovat hinnaltaan varsin kilpailukykyisiä.

Kokkolan Energia tuottaa kahdessa omistamassaan voimalaitoksessa kaukolämpöä, prosessihöyryä sekä sähköä. Energiantuotannossa polttoaineena toimii turve ja biopolttoaineet (=sahanpuru, kuori ja metsäenergia). Biopolttoaineiden osuus käytettävästä polttoaineesta on n. 34%. Lisäksi yhtiö ostaa sähköenergiaa pörssistä, ja yhtiön myymästä sähköstä vuonna 2019 53% oli ydinvoimalla, 25% uusiutuvilla energianlähteillä ja 22% fossiilisilla polttoaineilla tuotettua.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.

>