Karhu Voima

Yhteystiedot

postiOsoite

Karhu Voima Oy

Pajatie 65

48600 Kotka

Sähköposti

asiakaspalvelu@karhuvoima.fi

Puhelinnumero

020 619 8000

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Karhu Voima on moderni sähköenergian myyntiin keskittynyt suomalainen yhtiö. Karhu voima on alunperin perustettu Kotkan Energian ja Haminan Energian toimesta, mutta siirtyi vuonna 2020 KSS Energian omistukseen.

Yhtiö onkin selkeästi perustettu yhtiöllä vallalla olevien murrosten vastineeksi, ja yhtiö profiloituu asiakasläheiseksi ja palvelutasoltaan korkeaksi. Karhu Voima myös brändää itseään vahvasti maanlaajuisesti toimivana sähköenergiaa myyvänä yrityksenä.

Karhu Voiman keskeisenä tekijänä on avoimuus ja tasapuolisuus asiakkaitaan kohtaan. Periaatteena on se, että asiakkaat tietävät aina, millaisia tuotteita yhtiöltä saa ja mitä ne maksaa. Karhu Voiman periaatteet ovatkin virkistäviä alalla, jossa harhaanjohtavaa markkinointia ja jopa räikeää lakien rikkomista tulee vastaan tietyiltä yrityksiltä aivan liian usein.

Karhu Energia myös pyrkii toimimaan vastuullisesti sähköenergian hankinnan suhteen; yhtiö käyttää ainoastaan sertifioituja vihreitä energianlähteitä.

Karhu Voiman sähkösopimukset

Kuten modernille sähköyhtiölle kuuluu, Karhu Voiman valikoimiin sisältyy niin kiinteän kuukausimaksun sähkösopimukset kuin pörssisähkö, yleissähkö ja yö- & vuodenaikasähkö. Valikoimista löytyy siis käytännössä kaikki sähkösopimusten hinnoittelutyypit.

Hinnoiltaan Karhu Voiman sähkösopimukset ovat hyvin kilpailukykyisiä; yhtiö tarjoaa mm. edullisia pakettisähkösopimuksia, joita yhtiö myy monista kilpailijoistaan poiketen ilman määräaikaisuutta. On myös hyvä muistaa Karhu Voiman avoimen hinnoittelun periaatteet, uusiutuvat energianlähteet ja yhtiön kotimainen omistus sähkösopimusta hankkiessa.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.