KSS Energia

Yhteystiedot

postiOsoite

KSS Energia

Hovioikeudenkatu 3

45100 Kouvola

Sähköposti

asiakaspalvelu@kssenergia.fi

Puhelinnumero

05 885 1830

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

KSS Energia Oy (entiseltä nimeltään Kouvolan Seudun Sähkö Oy) on nimensä mukaisesti Kouvolan seudulla toimiva energiayhtiö. KSS Energia vastaa Kouvolan seudun sähköverkkojen ylläpitämisestä, myy sähköön liittyviä palveluja ja sähköenergiaa eli sähkösopimuksia. Sähköpuolen lisäksi yhtiö toimii myös muiden energiapalvelujen parissa, kuten maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä ratkaisuissa. 

KSS Energia on vahvasti paikallinen yhtiö, mutta myy sähköenergiaa kaikkialle Suomeen. Yhtiöltä löytyy sähkösopimuksia kattava valikoima, jotka vaihtelevat niin hinnoittelun kuin sähköntuotantotapojen suhteen.

KSS Energia tuottaa itse sähköenergiaa Kouvolan seudulla vesivoimalla, biopolttoaineilla sekä maakaasulla. Oman tuotannon lisäksi yhtiöllä on tuotanto-osuuksia tuulivoimaloissa Etelä-Kymenlaaksossa ja Etelä-Pohjanmaalla. Tämän lisäksi yhtiö hankkii sähköä myös sähköpörssistä ja yhteistyökumppaneilta.

Lue myös:

Sähkön kilpailutus

Sähkösopimus

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.

>