KSS Energia

Yhteystiedot

postiOsoite

KSS Energia

Hovioikeudenkatu 3

45100 Kouvola

Sähköposti

asiakaspalvelu@kssenergia.fi

Puhelinnumero

05 885 1830

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

KSS Energia

KSS Energia Oy (entiseltä nimeltään Kouvolan Seudun Sähkö Oy) on nimensä mukaisesti Kouvolan seudulla toimiva energiayhtiö. KSS Energia vastaa Kouvolan seudun sähköverkkojen ylläpitämisestä, myy sähköön liittyviä palveluja ja sähköenergiaa eli sähkösopimuksia. Sähköpuolen lisäksi yhtiö toimii myös muiden energiapalvelujen parissa, kuten maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä ratkaisuissa. 

KSS Energia on vahvasti paikallinen yhtiö, mutta myy sähköenergiaa kaikkialle Suomeen. Yhtiöltä löytyy sähkösopimuksia kattava valikoima, jotka vaihtelevat niin hinnoittelun kuin sähköntuotantotapojen suhteen.

KSS Energia tuottaa itse sähköenergiaa Kouvolan seudulla vesivoimalla, biopolttoaineilla sekä maakaasulla. Oman tuotannon lisäksi yhtiöllä on tuotanto-osuuksia tuulivoimaloissa Etelä-Kymenlaaksossa ja Etelä-Pohjanmaalla. Tämän lisäksi yhtiö hankkii sähköä myös sähköpörssistä ja yhteistyökumppaneilta.

Vastuullisuus

Suurin osa KSS Energian sähköstä on ydinvoimalla tuotettu (40 %), toiseksi suurin osuus menee fossiilisille polttoaineille ja loput uusiutuvalle. Koska yhtiö tuottaa myös kaukolämpöä, on syytä huomauttaa sen osalta yhtiö käyttää jo nyt 76 % uusiutuvia lähteitä.

Yhtiöllä on myös merkittävästi omaa tuotantoa, jonka avulla sähkö tulee ainakin osin paikallisilta toimittajilta. Se mitä ei voida itse tuottaa, ostetaan sähköpörssistä, niin kuin muidenkin sähköyhtiöiden kohdalla. KSS Energia omistaa vanhoja ja perinteikkäitä vesivoimaloita muun muassa Siikakoskella, jonka voimala on peräisin vuodelta 1917.

Päätoimintansa ohella KSS Energia on myös aktiivinen Kouvolan alueen elinvoimaisuuden ylläpitäjä ja toimii muun muassa KSS Energia Areenan, Kouvolan Pallonlyöjien kotikentän, pääsponsorina.

KSS Energian sähkösopimukset

KSS Energialta löytyy niin edullisia pakettisähkösopimuksia kuin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja yleissähkösopimuksia. KSS Energian pakettisähkösopimukset ovat edullisia ja helppoja vaihtoehtoja pienen- ja keskisuuren sähkönkulutuksen kotitalouksiin. Sopimuksia löytyy niin määräaikaisia kuin toistaiseksi voimassa olevia. Ympäristötietoinen asiakas voi myös valita täysin uusiutuvilla tuotetun sähkösopimuksen, joita yhtiöllä on yhteensä neljä. Näihin kuuluu esimerkiksi täysin paikallinen, päästötön ja uusiutuva vesivoima.

Lue myös:

Sähkön kilpailutus

Sähkösopimus

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.