Ilmatar

Yhteystiedot

postiOsoite

Ilmatar Windpower Oyj

Unioninkatu 30

00100 Helsinki

Sähköposti

asiakaspalvelu@ilmatar.fi

Puhelinnumero

020 734 1333

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Ilmatar on pelkästään tuulivoimaa myyvä ja tuottava sähköyhtiö. Ilmattaren käytössä on tällä hetkellä yhteensä 32 eri tuulivoimalla viidellä eri paikkakunnalla. Ilmattaren tuulivoimaloita on Luhangalla, Raahessa, Leppävirralla, Siikajoella ja Lappeenrannassa.

Yhtiö on rakentanut tuulivoimaloita vuodesta 2013 alkaen, ja tälläkin hetkellä yhtiö rakentaa useita kymmeniä tuulivoimaloita lisää. Ilmattaren tuulivoimaloita on rakenteilla Pyhännälle & Kajaaniin, Somerolle, Alajärvelle, Kurikkaan ja Humppila-Urjalaan. Tällä hetkellä rakenteilla olevat voimalat on tarkoitus ottaa käyttöön vuosien 2021-2023 aikana.

Kesken olevien rakennusprojektien tullessa päätökseen Ilmattaren energiantuotantokapasiteetti moninkertaistuu; esimerkiksi pelkästään Pyhännän ja Kajaaniin alueelle on nousemassa 41 uutta voimalaa, joka on yli tuplasti enemmän kuin yhtiöllä on tällä hetkellä käytössä olevia voimaloita.

Ilmatar – sähkösopimukset

Ilmatar paitsi tuottaa ympäristöystävällistä ja vihreää tuulisähköä, se myös myy sähköä varsin kilpailukykyiseen hintaan. Ilmattaren määräaikaisissa sähkösopimuksissa perusmaksu on pyöreät nolla euroa, ja myös itse sähköenergian hinta on varsin edullista – etenkin kahden vuoden määräaikaisessa sopimuksessa.

Ilmatar on myös sähköyhtiöistä hinnoittelunsa puolesta hyvin avoin; sähkön hinta pysyy määräaikaisissa sopimuksissa samana koko sopimuskauden ajan, eikä yllättäviä hinnannousuja tapahdu kesken sopimuskauden.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.