Köyliön-Säkylän Sähkö Oy

Yhteystiedot

postiOsoite

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy

Kuninkaanlähteentie 76

27800 Säkylä

Sähköposti

asiakaspalvelu@kssoy.fi

Puhelinnumero

02 838 6261

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on vahvasti paikallinen toimija yhdistyneen Säkylän alueella, Köyliö mukaanlukien. Yhtiö on pääosin yksityisten paikallisten henkilöiden omistuksessa oleva energiayhtiö, joka tarjoaa paitsi sähköä, myös kaukolämpöön liittyviä palveluja Säkylän alueella. Yhtiö toimii perinteisen paikallisen energiayhtiön mallilla – se vastaa sähkön siirtoverkostosta paikallisesti, ja tämän lisäksi myös myy sähköä, tarjoaa muita sähköön liittyviä palveluja ja myös kaukolämpöön liittyviä palveluja.

Yhtiön vastuulla oleva sähköverkko ulottuu yhdistyneen Säkylän ja Köyliön lisäksi aina Euran Kauttualle saakka. Yhtiö panostaa jatkuvasti verkon kehittämiseen ja ylläpitämiseen, jotta paikalliset asukkaat voivat olla varmoja sähkön toimitusvarmuuden ylläpidosta.

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on mukana mm. palveluyhtiö Satapirkan Sähkö Oy:ssä, edunvalvontayhdistys Paikallisvoimassa sekä tuotantoyhtiö Suomen Voimassa. Lisäksi yhtiöllä on tuotanto-osuuksia voimalaitosyksiköissä. Tästä huolimatta suurin osa yhtiön myymästä sähköstä on kuitenkin peräisin NordPool-sähköpörssistä ja muilta sähkömarkkinoilla toimivilta tahoilta.

Lue myös:

Sähkön kilpailutus

Sähkösopimus

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.