Korpelan Energia & Korpelan Voima

Yhteystiedot

postiOsoite

Kuntayhtymäkonserni

PL 13 (Junkalantie 15)

69101 Kannus

Sähköposti

asiakaspalvelu@korpelanvoima.fi

Puhelinnumero

06 874 7311

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Korpelan Energia on Korpela-konserniin kuuluva energiayhtiö. Korpelan voima on Halsuan, Kalajoen, Kannuksen, Kaustisen, Lestijärven, Sievin ja Toholammen kuntien omistama kuntayhtymäkonserni. Korpelan Energia on yksi Korpelan Voiman tytäryhtiöistä, ja konserniin kuuluu myös tytäryhtiöt Lämpö Korpela ja Verkko Korpela. Korpelan Voima -konsernin tavoitteena on tuottaa edullisia ja laadukkaita energiapalveluja, ja tytäryhtiöiden nimistä onkin pääteltävissä kunkin yhtiön osa-alue energian tuotannossa ja jakelussa.

Korpelan Energia on sähkön myyntiin keskittynyt yhtiö, joka myy sähköenergiaa kaikkialle Suomeen. Korpelan Energialta löytyy kilpailukykyisesti hinnoiteltuja sähkösopimuksia, ja hinnoittelutyypit vaihtelevat pörssisähköstä yleissähköön. Sopimusvalikoima on hyvä, ja Korpelan Energian sähkösopimuksista löytyykin jokaiselle käyttäjälle sopiva sähkösopimus. Sopimuksen pituudet vaihtelevat normaaliin tyyliin toistaiseksi voimassa olevasta aina kahden vuoden määräaikaiseen sopimukseen saakka. Korpelan Energialta löytyy valikoimista myös kausisähkö ja aikasähkö, joissa hinta vaihtelee kellon- tai vuodenajan mukaan.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.