Kokemäen Sähkö Oy

Yhteystiedot

postiOsoite

Kokemäen Sähkö Oy

Skaffarinkatu 14

32800 Kokemäki

Sähköposti

asiakaspalvelu@kokemaensahko.fi

Puhelinnumero

02 838 6250

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Kokemäen Sähkö on Kokemäen alueella toimiva, pienehkö sähkönsiirtoon ja sähkön myyntiin keskittynyt yritys. Kokemäen Sähkö on tyypillinen paikallinen sähköyhtiö – yhtiö vastaa paikallisesti sähkönsiirrosta ja samalla myös myy sähköä ja tarjoaa muita liittyviä oheispalveluita. Toisin kuin monilla aivan pienimmillä vastaavilla yhtiöillä, Kokemäen Sähkön kohdalla sähkösopimuksen tilaaminen onnistuu myös yrityksen nettisivujen kautta.

Kokemäen Sähkö on vahvasti paikallinen yhtiö, ja pyrkii pääasiassa toimimaan yhteistyössä lähiseudun asukkaiden kanssa. Kokemäen Sähkö tekee vahvasti yhteistyötä naapuriyhtiöiden Paneliankosken Voiman ja Köyliön-Säkylän Sähkön kanssa. Yhtiö on myös mukana Satapirkan Sähkö Oy:ssä, joka on yhdeksän energiayhtiön omistama yhteistoimintayhtiö. Satapirkan Sähkön (SPS) tehtävä on hankkia sen osakkaiden tarvitsema sähköenergia sekä tuottaa asiakasyrityksille palveluja käytönvalvontaan, taseselvitykseen ja tietojärjestelmiin liittyen.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.