Jylhän Sähköosuuskunta

Yhteystiedot

postiOsoite

Jylhän Sähköosuuskunta

Ratatie 21

62200 KAUHAVA

Sähköposti

jylhan.sahko@jylhaos.fi

Puhelinnumero

06 434 6300

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Jylhän Sähköosuuskunta on pienehkö, paikallisesti Kauhavan alueella toimiva sähköyhtiö. Jylhän Sähköosuuskunta vastaa alueen sähköverkkojen ylläpidosta sekä myy sähköenergiaa paikallisille toimijoille. Osuuskunta myös tuottaa sähköä itse vesivoimalassa Kauhavan Jylhänkoskella, mutta suurin osa sähköstä ostetaan kuitenkin EPV Energia Oy:ltä.

Jylhän Sähköosuuskunta on vahvasti paikallisuuteen nojaava yhtiö, joka monien muiden pienten paikallisten yhtiöiden tapaan myy sähköenergiaa pääasiassa oman verkkoalueensa asiakkaille. Osuuskunnan sivuilla ei ole mainittu sähkön myynnistä muille paikkakunnille mitään, eikä sähkösopimuksen tilaaminen onnistu nettisivuilta suoraan. On siis epäselvää, myykö Jylhän Sähköosuuskunta sähköä muiden paikkakuntien asiakkaille ollenkaan.

Jylhän Sähköosuuskunnan verkon alueella sähköä ei kuitenkaan ole pakko ostaa osuuskunnalta, vaikka siirtomaksu onkin heille maksettava. Sähköenergiaa voi ostaa Suomen mantereella miltä tahansa Suomalaiselta sähköyhtiöltä, joka mahdollistaa edullisen sähkön ostamisen asuinpaikasta riippumatta.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.