Imatran Seudun Sähkö Oy

Yhteystiedot

postiOsoite

Imatran Seudun Sähkö Oy

Karhumäenkatu 2

55120 Imatra

Sähköposti

asiakaspalvelu@issoy.fi

Puhelinnumero

05 683 5209

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Imatran Seudun Sähkö on vuonna 1928 perustettu, Imatralla toimiva sähköyhtiö. Imatran Seudun Sähkö sai alkunsa kahdeksan alueella toimineen pienen sähköyhtiön yhdistyessä. Imatra on vahvasti paikallinen, keskisuuri sähköyhtiö, jonka omistuspohja koostuu pääasiassa sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä. Monet vastaavanlaiset, paikalliset pienet ja keskisuuret sähköyhtiöt ovat täysin alueen kuntien omistuksessa.

Pääliiketoimintana Imatran Seudun Sähköllä on sähköenergian hankinta ja myynti. Imatran Seudun Sähkö Oy -konserniin kuuluu tytäryhtiöinä myös Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy, Imatra FNW Oy ja Kaakon Energia Oy.

Imatran Seudun Sähkö – sähkösopimukset

Imatran Seudun Sähkön valikoimista löytyy sähkösopimuksia monenlaiseen eri tarpeeseen. Tuotevalikoimasta löytyy niin pörssisähkö kuin määräaikaiset ja toistaiseksi voimassa olevat yleissähkösopimukset. Imatran Seudun Sähkön tuotteista voit myös valita, millä tuotantotavalla sähkö on tuotettu. Valittavana on yleinen uusiutuvalla energialla tuotettu sähkö, vesivoimalla tuotettu sähkö ja sekasähkö. Lisäksi valittavana on pari erilaista sekasähkösopimuksen tyyppiä, jotka eroavat hieman kuukausihinnan ja sähkön hinnan suhteen.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.