Ilovirta

Ilovirta oli vuosina 2015-2016 Jyväskylän Energian tytäryhtiönä toiminut sähköyhtiö. Ilovirta brändäsi itseään sloganilla “Suomen kiltein sähköyhtiö”. Ilovirran toimintamalli poikkesi merkittävästi tavallisista sähköyhtiöistä; yhtiön tuotevalikoiman erikoisuus oli sähkösopimus, jonka yhteydessä asiakas lahjoitti rahaa myös hyväntekeväisyyteen. Yhtiön perusideana oli tarjota helppo väylä lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen tavallisten arkimenojen ohella. Hyväntekeväisyyden ohella Ilovirta myös painotti vastuullisuutta mm. myymällä ainoastaan uusiutuvaa energiaa.

Ilovirta lopetti toimintansa vuoden 2016 helmikuussa. Tänä päivänä uusi sähkösopimus löytyy helpoiten tekemällä sähkön kilpailutus netissä. Ilovirran tavoin hyväntekeväisyyteen panostavia sähköyhtiöitä markkinoilta ei kuitenkaan tällä hetkellä löydy.

Ilovirta oli kokonaan kotimaisessa omistuksessa, ja se möi toimintansa aikana ainoastaan täysin uusiutuvaa, alkuperätakuulla sertifioitua sähköä. Yhtiö keskittyi vahvasti vastuulliseen toimintaan.

Ilovirran asiakakat pystyivät valitsemaan lahjoituskohteensa viiden eri hyväntekeväisyysjärjestön joukosta. Ilovirran yhteistyökumppaneina lahjoituksissa toimi mm. UNICEF, Syöpäsäätiö ja SPR. Yhtiön sivustolla oli mahdollisuus tutustua yhteistyömalleihin tarkemmin. Ilovirran kautta tehdyt lahjoitukset siirtyivät lyhentämättöminä järjestöjen käyttöön.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.