Herrfors Oy Ab

Yhteystiedot

postiOsoite

Oy Herrfors Ab

Kauppiaankatu 10

68600 PIETARSAARI

Sähköposti

herrfors@katterno.fi

Puhelinnumero

(06) 781 5300

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Herrfors on Katternö-konserniin kuuluva sähköyhtiö. Herrforsin juuret juontavat vuoteen 1907, jolloin Kolpissa sijaitsevan Herrforsin voimalaitoksen yhteyteen asennettiin ensimmäinen generaattori. Nykysin Herrforsin visiona on toimittaa paikallisesti energiaa ja lämpöä luotettavasti ja rehellisesti. Herrforsin fokus on näin ollen vahvasti paikallisessa toiminnassa.

Herrfors tarjoaa tyypilliseen tapaan erilaisia sähkösopimuksia asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Valikoimasta löytyy kiinteää yleissähköä niin toistaiseksi voimassa olevana sopimuksna kuin erimittaisina määräaikaisina sopimuksina. Herrfors tarjoaa myös pörssisähköä, eli Nord Pool -pörssin Spot-hinnan mukaan vaihtelevaa sähkön hintaa. Lisäksi valikoimista löytyy yösähköä ja vuodenaikasähköä, joita kaikki sähköyhtiöt eivät tänä päivänä aktiivisesti markkinoi nettisivuillaan.

Herrforsilta löytyy asiakkaidensa käyttöön tarkoitettu Herrfors 24/7 mobiilisovellus, josta omaa sähkönkulutusta ja sähkön hintaa voi seurata helposti.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.