Helen Oy

Yhteystiedot

postiOsoite

Helen Oy

00090 HELEN

Sähköposti

-

Puhelinnumero

09 617 8080

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Helen – entiseltä nimeltään Helsingin Energia – on yksi Suomen suurimpia energia-alan yrityksiä. Helenin juuret juontavat vuoteen 1884, jolloin perustettiin Helsingin ensimmäinen yksityinen sähkölaitos. Helsingin kaupungin sähkölaitos – eli nykyinen Helen – perustettiin 1909, ja samaan aikaan kaupungissa toiminnassa olleet yksityiset sähköyhtiöt hankittiin kaupungin omistukseen. Näihin aikoihin valmistui myös Suvilahteen uusi voimalaitos.

Tällä hetkellä Helenillä on ympäri Suomea n. 550 000 asiakasta. Helenin liiketoimintaan kuulluu sähkön, kaukolämmön ja -jäähdytyksen tuotanto sekä energian jakelu ja myynti. Helen tuottaa sähköä yhteistuotannolla Helsingin voimalaitoksissa, sekä ostaa ydinvoimalla, vesivoimalla ja tuulivoimalla tuotettua sähkönä sähköpörssistä. Helenille kuuluva Helen Sähköverkko Oy vastaa myös yli 375 000 asiakkaan sähkönjakelusta ja verkkojen ylläpidosta.

Helen ja vastuullisuus

Helen avaa vastuullisuusstrategiaansa nettisivuillaan avoimesti. Helenin tavoitteena on tuottaa energiaa täysin hiilineutraalisti vuoteen 2035 mennessä. Välitavoitteena Helenillä on vuoteen 2025 mennessä vähentää päästöjä 40% vuoteen 1990 verrattuna, kasvattaa uusiutuvan energian osuus 25 prosenttiin sekä puolittaa kivihiilen käyttö. Kivihiilen käytöstä on tarkoitus luopua täysin vuoteen 2029 mennessä.

Helenin sähkösopimukset

Helenin valikoimista löytyy muiden modernien sähköyhtiöiden tapaan useita erityyppisiä sähkösopimuksia. Helenin sähkösopimusta valitessa voi halutessaan ottaa toistaiseksi voimassa olevan yleissähkön, kiinteähintaisen 24 kk määräaikaisen sopimuksen tai pörssisähkön. Lisäksi valikoimista löytyy hieman muita sopimuksia kalliimmat vaihtoehdot, joissa energia on tuotettu kokonaan uusiutuvilla tuotantomuodoilla.

Helenin sähkösopimuksen eivät ole markkinoiden edullisimpia, mutta toisaalta hinnoittelu on avointa ja läpinäkyvää ja yhtiö on monille tuttu. Lisäksi Heleniltä löytyy mm. helppokäyttöiset tavat seurata omaa sähkönkulutusta ja jopa mahdollisuuden vuokrata oma aurinkopaneeli Helenin sähkövoimalasta.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.