Fortum

Yhteystiedot

postiOsoite

Fortum Asiakaspalvelu Oy

PL 100

00048 FORTUM

Sähköposti

-

Puhelinnumero

0200 19000 (Sähkön asiakaspalvelu ja myynti)

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Fortum Oyj on suomalainen energiayhtiö, joka toimii kotimaan lisäksi muissa Pohjoismaissa, Venäjällä, Puolassa, Saksassa, Baltian maissa ja Intiassa. Sähkönmyynnin lisäksi Fortum on keskittynyt sähköntuotantoon, lämmöntuotantoon ja myyntiin, voimalaitosten käyttö- ja kunnossapitopalveluihin sekä muihin energiaan liittyviin palveluihin. Päätuotteina yhtiöllä on sähkö, lämpö ja höyry. Fortum on pääosin luopunut sähköverkkojen omistuksista.

Fortum on paitsi yksi Suomen suurimmista sähkönmyyjistä, myös Suomen 16. suurin yritys, liikevaihdon ollessa n. 5,2 miljardia euroa. Ostettuaan Uniperin Fortumista on tulossa Suomen suurin yritys, liikevaihdon noustessa 84:een miljardiin. Fortum on perustettu ja listattu pörssiin 1998.

Fortumin sähkösopimukset

Sähkösopimuksia Fortumilta löytyy moneen eri tarpeeseen – yhtiön valikoima on laaja, ja sisältää niin pörssisähkön, yleissähkön kuin kiinteähintaiset sopimukset. Sopimukset ovat näin ollen Fortumilla samantyyliset kuin käytännössä kaikilla muillakin moderneilla energiayhtiöillä – tuotevalikoimasta tehdään laaja, jotta jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva sopimus.

Hintojen suhteen Fortumin sähkösopimukset ovat kuitenkin kalleimmasta päästä – yhtiö panostaa vahvasti markkinointiin niin verkossa kuin ständeillä, ja vahvan markkinointipanostuksen ansiosta yhtiöllä onkin hyvin laaja asiakaskunta. Hinnoittelultaan yhtiö ei kuitenkaan kilpaile samalla tasolla, kuin alan edullisemmat toimijat. Monesti Fortumin sähkösopimukset ovat huomattavasti kalliimpia kuin kilpailevilla, pienemmillä yhtiöillä, ja omassa sähkölaskussa tämä tuntuu etenkin paljon sähköä kuluttavien kotitalouksien kohdalla. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen tuokin yleensä merkittäviä säästöjä nykyisille Fortumin asiakkaille.

Fortumin Säätiö

Fortumin Säätiö on Fortum Oyj:n ja Neste Oyj:n yhteinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea luonnontieteellistä, teknillistieteellistä sekä taloustieteellistä tutkimus-, opetus- ja kehitystyötä energia-alalla. Säätiön toiminnan painopistealueet ovat energian tuotanto ja käyttö sekä liikenteeseen liittyvät energiaratkaisut.

Tässä tarkoituksessa säätiö myöntää avustuksia, apurahoja, tunnustuspalkintoja tai muulla tavoin taloudellisesti tukea tarkoituksensa toteuttamiseen liittyviä toimintoja sekä harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa. Apuraha voidaan antaa selvästi määrättyyn tarkoitukseen myös useampivuotisena rahallisesti määrätynsuuruisena sitoumuksena.

EPRG-haku

Väitöskirjaa tekevä tohtori-opiskelija tai valmistunut tohtori voi saada EPRG – Fortum Foundation Fellow – apurahan. EPRG – Fortum Foundation Fellow-apuraha oikeuttaa jatko-opintoihin tai tutkimustyöhön Cambridgen yliopiston Energy Policy Research Groupissa. Apurahan suuruus on enintään 30.000 euroa ja se myönnetään enintään 12 kuukaudeksi kerrallaan. Apurahaa maksetaan erissä kuukausittain. Apurahalla tehtävän työn aiheen pitää soveltua sekä Fortumin säätiön että EPRG:n painopistealueisiin. Päätöksen mahdollisen apurahan myöntämisestä tekevät Fortumin säätiön ehdotuksen pohjalta säätiö että EPRG yhdessä. Lisätietoja osoitteesta: http://www.eprg.group.cam.ac.uk/ EPRG:n vaatimukset löytyvät osoitteesta: http://www.eprg.group.cam.ac.uk/category/for-research-visitors/

Tarkoitus

Säätiön tarkoituksena on tukea luonnontieteellistä, teknillistieteellistä sekä taloustieteellistä tutkimus-, opetus- ja kehitystyötä energia-alalla. Tässä tarkoituksessa säätiö voi myöntää avustuksia, apurahoja, tunnustuspalkintoja tai muulla tavoin taloudellisesti tukea tarkoituksensa toteuttamiseen liittyviä toimintoja sekä harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa. Apuraha voidaan antaa selvästi määrättyyn tarkoitukseen myös useampivuotisena rahallisesti määrätynsuuruisena sitoumuksena.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.

>