Forssan Energia Oy

Yhteystiedot

Osoite

Forssan Energia Oy

Paulinkatu 9

30420 Forssa

Sähköposti

asiakaspalvelu@forssanenergia.fi

Puhelinnumero

029 70200 111

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Forssan Energia on Sallila Energia -konserniin kuuluva tytäryhtiö, joka on keskittynyt vahvasti paikalliseen sähkönmyyntipalveluun Hämeen seudulla. Sallila Energia -konserniin kuuluu Forssan Energian lisäksi myös Sallila Sähkönsiirto Oy ja Sallila Sähköasennus Oy. Kaikki edellä mainitut tytäryhtiöt ovat 100% Sallilan Energia -konsernin omistuksessa.

Forssan Energia keskittyy sähkön myyntiin Hämeessä, ja yhtiön pyrkimyksenä on olla vahvasti paikallinen sähköyhtiö, vastaten kuitenkin samalla asiakkaiden energiatarpeisiin koko Suomen alueella. Yhtiön tuotevalikoima on suunniteltu monipuolisesti, ottaen huomioon eri asiakkaiden erilaiset tarpeet energiankäyttöön liittyen. Yhtiö pitää kotipaikkaansa loogisesti Forssassa, ja Sallila Energia -konsernille yhtiö on kuulunut vuodesta 2016 alkaen.

Forssan Energian tuotevalikoimasta löytyy monen muun modernin sähköyhtiön tavoin niin markkinahintaisia pörssisähkösopimuksia kuin kiinteitäkin sähkösopimuksia. Yhtiöltä löytyy myös moderni Online-palvelu, jossa on mahdollista tarkastella omia sähkölaskujaan sekä seurata sähkönkulutusta eri ajanjaksoilla.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.