Enefit Oy

Yhteystiedot

Osoite

Enefit Oy

Lemminkäisenkatu 14-18 A

20520 Turku

Sähköposti

asiakaspalvelu@enefit.fi

Puhelinnumero

09 7479 0747

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Enefit Oy on virolaisen Eesti Energin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Enefitin toimisto sijaitsee Turussa, ja kuten muutkin sähköenergiaa Suomessa myyvät yhtiöt, myös Enefit myy sähköä kaikkialle Suomeen. Enefitin emoyhtiö Eesti Energi on Viron suurin energiantuottaja, ja yhtiö toimii Suomen ja Viron lisäksi myös Puolassa, Ruotsissa, Latviassa ja Liettuassa. Enefit koostuu yhteensä yli 20:stä eri yhtiöstä, ja työllistää kaikkiaan yli 6000 ihmistä.

Enefit kertoo vastuullisuuden olevan yksi yhtiön tärkeimmistä arvoista, ja tämän vuoksi yhtiö myykin Suomessa ainoastaan uusiutuvaa sähköä, jonka Enefit ostaa NordPool-sähköpörssistä. Uusiutuva energia on alunperin lähtöisin vesi-, tuuli-, aurinko-, ja bioenergiasta. Koska yhtiö myy Suomessa vain uusiutuvaa energiaa, sisältyy uusiutuva energia kaikkiin sähkösopimuksiin ilman lisämaksuja – toisin kuin monilla kilpailevilla toimijoilla.

Enefit panostaa myös vahvasti digitaalisiin kanaviin ja digitaalisten alustojen hyödyntämiseen, joka näkyy mm. Enefitin omana puhelinsovelluksena. Enefit Mobiilin kautta on mahdollista tarkkailla omaa sähkönkulutusta tunnin tarkkuudella – näin omasta sähkönkulutuksesta pysyy kartalla helposti ja lähes reaaliaikaisesti. Enefit Mobiili auttaa käyttäjiä seuraamaan, millainen toiminta kuluttaa sähköä eniten ja miten omasta sähkönkulutuksesta on helpointa ja nopeinta säästää.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.