Ekosähkö Oy

Yhteystiedot

Osoite

Ekosähkö Oy

PL 5

87101 Kajaani

Sähköposti

info@ekosahko.fi

Puhelinnumero

0400 9 2480 (sähkösopimukset ja muutot)

09 4246 1358 (laskut ja maksaminen)


Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Ekosähkö Oy on ensimmäisen vihreän sähkötuotteen Suomessa lanseerannut yhtiö. Kajaanissa kotipaikkaansa pitävä yritys on ollut toiminnassa vuodesta 1998 alkaen. Ekosähkö Oy on energiayhtiö Loiste Oy:n itsenäinen tytäryhtiö.

Ekosähkö Oy on brändännyt itsensä hyvin vahvasti vihreän sähkön suunnannäyttäjänä ja tienraivaajana, ja yhtiö kertookin tavoittelevansa pitkäjänteisesti uusiutuvia energianlähteitä hyödyntävän sähköntuotannon kasvattamista Suomessa. Ekosähköä tuotetaan kotimaassamme pienissä voimalaitoksissa, 100% uusiutuvalla bioenergialla, tuulella ja vesivoimalla. Oman sähköntuotannon lisäksi Ekosähkö Oy ostaa sähköä myös tuottajilta vihreää sähköä.

Ekosähkö Oy on ainoa Suomessa toimiva sähköyhtiö, jonka tuottama ja myymä sähkö on 100% EKOenergia-merkittyä energiaa. EKOenergia-merkintä tarkoittaa, että kyseinen yhtiö on allekirjoittanut EKOenergy:n kanssa lisenssisopimuksen. EKOenergia-merkitty energia (sähkö, kaasu ja lämpö) täyttää ympäristöjärjestöjen hyväksymät vastuullisuuskriteerit ja rahoittaa energiaköyhyyttä lieventäviä projekteja.

Myös monet muut yhtiöt myyvät EKOenergia-merkinnällä merkittyä energiaa eli 100% uusiutuvaa energiaa, mutta Ekosähkö Oy on ainoa EKOenergia-merkinnällä varustettu yhtiö, jolla valikoimista ei löydy ollenkaan muita vaihtoehtoja. On kuitenkin hyvä muistaa, että mm. Ilmatar myy 100% tuulivoimalla tuotettua sähköä, mutta heillä ei ole EKOenergy:n kanssa tehtyä lisenssisopimusta – eli he eivät voi käyttää tuotteistaan nimitystä ”EKOenergia”.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.