Alajärven Sähkö

Yhteystiedot

Osoite

Alajärven Sähkö Oy

Vanhatie 331

62900 Alajärvi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@alajarvensahko.fi

Puhelinnumero

(06) 557 7470

Vertaa eri yhtiöiden sähkösopimukset

Alajärven Sähkö Oy on Alajärvellä kotipaikkaansa pitävä, 1300 eri osakkeenomistajan omistuksessa oleva sähköyhtiö. Yhtiön suurimpana omistajana toimii Alajärven kaupunkin seitsemän prosentin omistusosuudella. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on n. 8 miljoonaa euroa.

Alajärven Sähkö on verkko- ja sähköyhtiö, eli yhtiö huolehtii sähköverkon ylläpidosta, siirtomaksujen ja sähköveron laskuttamisesta sekä myy sähköä.

Yhtiön sähkösopimukset ovat hyvin yksinkertaisia – yhtiön valikoimasta löytyy kahta erilaista sopimusmallia, yleissähköä ja aikasähköä. Hinnoittelultaan Alajärven Sähkön sähkönmyyntisopimukset ovat jopa yllättävän edullisia, mutta yhtiön nettisivusto on vanhanaikainen – hinnasto löytyy pdf-tiedostona, eikä sähkösopimusta edes pysty tilaamaan yhtiön omilta nettisivuilta.

Yhtiön historiaa

Alajärvellä oli historiassa pienimuotoista sähköntuotantoa harjoittavia sähköyhtymiä useassa kylässä. Nämä pienet sähköyhtymät olivat toiminnassa ennen Alajärven Sähkö Oy:n perustamista, ja pienet toimijat toimittivat sähköä pääasiassa lähiympäristöönsä. Alajärvellä sähkönkäytön määrä lisääntyi toisen maailmansodan aikana, ja Alajärven Sähköosakeyhtiö sai alkunsa Tammikuussa 1944. Tuohon aikaan jokaisen yhtiöltä sähköä haluavan oli liityttävä yhtiön osakkaaksi, ja osakkeiden merkitsemismäärä riippui talouden huoneluvusta tai peltohehtaarien määrästä.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.