Black Friday 2023 Sähkötarjoukset

Black Friday sähkötarjoukset tarjoavat jälleen 2023 edullisempia sähkösopimuksia kuluttajille rajoitetun ajan. Black Friday on tunnetusti tarjonnut halpoja hintoja toimialasta riippumatta, eikä sähkösopimukset tee tähän perinteeseen poikkeusta.

Sähköyhtiö

Tuote

Tarjoushinta

Tarjoushinnan voimassaolo

Katso lisätiedot

Takuu 24kk Yleissähkö

6,99 snt/kWh + perusmaksu 0,00 €/kk

Sähkön hinta koko sopimuskauden ajan, perusmaksu 6kk

Sähköyhtiö

Sopimus

Tarjoushinta

Tarjoushinnan voimassaolo

Katso lisätiedot

GREEN WEEK TARJOUS - Ilmasto pörssisähkö

Spot + 0,45 snt/kWh + perusmaksu 0,00 €/kk

Ensimmäiset 4kk

Tyyni Vakiohinta

8,49 snt/kWh + perusmaksu 3,30 €/kk

31.12.2023 saakka

Valinta 24kk

8,65 snt/kWh + perusmaksu 3,00 €/kk

Koko sopimuskauden ajan (24kk)

Varma 24kk

8,70 snt/kWh + perusmaksu 3,95 €/kk

Koko sopimuskauden ajan (24kk)


Black Friday on tunnettu vuoden suurimpana alennusmyyntipäivänä, ja se tarjoaa erinomaisen tilaisuuden säästää sähkösopimuksissa. Vuoden 2023 Black Friday tuo mukanaan uusia innovaatioita ja kilpailukykyisiä tarjouksia, jotka ovat omiaan houkuttelemaan kuluttajia.

Ympäristötietoisuus ja Kestävä Kehitys

Energia-alan yritykset ovat yhä tietoisempia kestävän kehityksen merkityksestä. Tämän vuoden Black Friday -tarjoukset korostavatkin ympäristöystävällisyyttä ja uusiutuvan energian käyttöä. Kuluttajat voivat odottaa näkevänsä tarjouksia, jotka eivät ainoastaan säästä rahaa, vaan myös tukevat kestävämpää tulevaisuutta.

Vertailun Merkitys

Kuluttajien on hyvä muistaa vertailla eri tarjouksia huolellisesti. Black Friday tuo markkinoille lukuisia tarjouksia, ja oikean valinnan tekeminen voi vaatia hieman tutkimustyötä. On tärkeää ottaa huomioon sähkösopimuksen ehdot, hinta, ja tarjouksen kesto.

Yhteenveto

Vuoden 2023 Black Friday on erinomainen tilaisuus niin säästöihin kuin uusien, innovatiivisten sähkösopimusten kokeilemiseen. Kestävän kehityksen ja teknologian hyödyntämisen kärjessä olevat tarjoukset voivat tarjota merkittäviä etuja kuluttajille, jotka ovat valmiita ottamaan askeleen kohti tulevaisuuden energiaratkaisuja.

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Miksi halvin sähkötarjous ei välttämättä ole paras vaihtoehto?” answer-0=”Kaikkein halvin sähkötarjous ei välttämättä ole pidemmällä aikavälillä paras vaihtoehto. Tällä hetkellä kaikkein halvimmat markkinoilta löytyvät sähkösopimukset ovat joko lyhyen aikaa voimassa olevia sopimuksia (jolloin hinta nousee radikaalisti heti sopimuskauden jälkeen), tai pitkäaikaisia määräaikaisia sopimuksia, joissa tarjoushinta on voimassa vain ensimmäisen kuukauden ja nousee sen jälkeen merkittävästi keskitasoa kalliimmaksi. Tarkista siis ennen sopimuksen tilaamista, minkä aikaa tarjoushinta on voimassa, onko sopimus määräaikainen ja mikä sopimuksen normaali hinta on. Sivustollamme sopimusten hintavakaus on aina tuotu selkeästi esille, jotta et vahingossa tilaa turhan kallista sopimusta.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Mikä on todellisuudessa halvin sähkösopimus?” answer-1=”Sähkösopimuksen valinnassa tulee hintaa tarkastella pitkällä aikavälillä. Monien vertailusivustojen halvimmissa sopimuksissa hinnat ovat voimassa vain vähän aikaa, jonka jälkeen hinta nousee merkittävästi keskitasoa korkeammaksi. Halvin sähkösopimus riippuu myös asuinmuodosta ja sähkönkulutuksen määrästä – kerrostalossa edullisin vaihtoehto on yleensä perusmaksuton yleissähkösopimus ilman perusmaksua, kun taas ison kulutuksen omakotitaloon kannattaa valita pörssisähkö edullisella marginaalilla.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Mikä on paras Black Friday sähkötarjous vuonna 2021?” answer-2=”Edullisin tarjous riippuu kotitaloutesi sähkönkulutuksesta. Katso parhaat Black Friday sähkötarjoukset sivustoltamme.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.