Black Friday Sähkötarjous

Black Friday sähkötarjoukset tarjoavat jälleen 2021 edullisia sähkösopimuksia kuluttajille rajoitetun ajan. Black Friday on tunnetusti tarjonnut halpoja hintoja toimialasta riippumatta, eikä sähkösopimukset tee tähän perinteeseen poikkeusta.

Vuoden 2021 Black Fridayn sähkötarjoukset eivät yllä aivat edellisten vuosien tasolle, johtuen sähkön markkinahintojen nopeasta noususta loppukesästä alkaen. Pörssisähkön hinnat ovat syksyllä nousseet ennätyskorkeisiin lukemiin, jonka vuoksi käytännössä kaikkien sähkösopimusten hinnat ovat nyt nousseet normaalia korkeammiksi.

Tästä huolimatta Black Fridayn sähkötarjoukset tuovat kuitenkin huimia alennuksia normaalihintoihin verrattuna. Tältä sivulta löydät eri sähköyhtiöiden parhaat tarjoukset. Tutustu siis vuoden 2021 parhaisiin Black Friday -sähkötarjouksiin alta:

Sähköyhtiö

Tuote

Tarjoushinta

Tarjoushinnan voimassaolo

Katso lisätiedot

Takuu 24kk Yleissähkö

6,99 snt/kWh + perusmaksu 0,00 €/kk

Sähkön hinta koko sopimuskauden ajan, perusmaksu 6kk

Sähköyhtiö

Sopimus

Tarjoushinta

Tarjoushinnan voimassaolo

Katso lisätiedot

Green Friday -tarjous!

5,79 snt/kWh + perusmaksu 3,99€ /kk

Koko sopimuskauden ajan (24kk)

Lumo Energia Ennakkotilaajan Etu 36kk

6,49 snt/kWh + perusmaksu 0,00€ /kk

Koko sopimuskauden ajan (24+12kk)


Sama sähkösopimus ei välttämättä ole kaikkein halvin kaikkiin kohteisiin. Huomioi siis tarjoushintaista sopimusta valitessasi myös se, millaiseen kotitalouteen sähkösopimus on tulossa ja paljonko taloutesi vuotuinen sähkönkulutus on.

Vähäisen kulutuksen talouksissa sähkön hinnaltaan edullisin sopimus ei yleensä ole edullisin vaihtoehto. Näin ollen kerrostaloasunnossa asujan kannattaa useimmiten ottaa itselleen joko perusmaksuton yleissähkösopimus tai pakettihintainen sopimus. Esimerkiksi pörssisähkö harvemmin on kaikkein halvin vaihtoehto vähäisen kulutuksen asuntoon.

Muistathan, että sähkösopimuksen voi tilata Suomessa miltä sähköyhtiöltä tahansa. Jos siis asuinpaikkasi on Helsinki, ei sähkösopimusta ole pakko tehdä Helenin kanssa, vaan sähköä voi ostaa halutessaan vaikka Kymenlaakson Sähköltä.

Halvat tarjoushinnat keräävät asiakkaita

Sähköyhtiöt tavoittelevat halpojen Black Friday -tarjousten avulla itselleen uusia asiakkaita. Toimintamalli on samankaltainen kuin puhelinoperaattoreilla – halpa sähkötarjous houkuttaa vaihtamaan sähköyhtiön toiseen. Vaihtamalla sopimuksen edullisempaan voi säästöä syntyä paljon sähköä kuluttavassa kotitaloudessa jopa satoja euroja vuodessa.

Millainen sähkösopimus on omaan käyttöön sopivin?

Black Fridayn yhteydessä erilaisia sähkötarjouksia löytyy moneen junaan, ja edullisin ei välttämättä ole sinun tarpeisiisi paras vaihtoehto. Sähkösopimusta valitessa onkin syytä ottaa huomioon muutama seikka, riippuen omista mieltymyksistä, asumismuodosta ja asunnon lämmitystavasta.

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus?

Ensimmäisenä sähkötarjouksia selatessa kannattaa huomioida, onko tarjoushintainen sopimus määräaikainen. Jos on, kannattaa olla varovainen – pitkässä juoksussa määräaikainen sähkösopimus ei välttämättä olekaan edullisin. Lisäksi määräaikaista sähkösopimusta ei ole mahdollista irtisanoa kuin muuton yhteydessä. Toisaalta määräaikaiset sopimukset ovat toisinaan tarjoushintaisina edullisimpia vaihtoehtoja, joten tarjousta ei kannata heti hylätä pelkän määräaikaisuuden perusteella. Määräaikaisen sopimuksen kohdalla sopimus ja hinta kannattaa kuitenkin arvioida tarkkaan.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on mahdollista irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajalla, joten tämän sopimustyypin valitessaan ei sähkösopimukseen joudu sitoutumaan pitkäksi aikaa.

Energiamuodot

Toinen tärkeä pointti sähkötarjousten selailussa on kiinnittää huomiota itse sähköyhtiöön sekä sen käyttämiin energiamuotoihin. Sinällään sähköyhtiöllä ei ole Suomessa merkitystä – esimerkiksi Kymenlaakson Sähköltä voi ostaa sähköä minnepäin Suomea tahansa, eikä itse tuotteessa – sähkössä – ole laadun suhteen mitään konkreettisia eroja, mikä näkyisi käytössä. Erot yhtiöiden välillä syntyykin lähinnä hinnoittelusta ja asiakaspalvelusta. Jotkin yhtiöt myös tarjoavat ensimmäisen kuukauden sähkön hintaa todella edulliseen tarjoushintaan jonka jälkeen hinta nousee – ole siis tarkkana, kun tilaat uutta sähkösopimusta.

Sähköä tilatessa on kuitenkin monesti hyvä katsoa, mikä on sähkön tuotantomuoto kyseisen tarjoussopimuksen kohdalla. Mikäli haluat ympäristöystävällistä sähköä, ei tietenkään kannata valita edullisinta sopimusta jos sen myymä sähkö on tuotettu polttamalla kivihiiltä. Vertailutaulukossamme voit valita, millä tuotantotavalla vertailtavien sopimusten sähkö on tuotettu.

Miten sähkösopimuksen tilaaminen tapahtuu?

Sähkösopimuksen tilaaminen netistä on hyvin yksinkertaista. Ensimmäisenä vertailutaulukkoon on syötettävä arvioitu sähkönkulutus sekä haluamasi vaihtoehdot sähkösopimukselle. Tämän jälkeen taulukko päivittyy automaattisesti, näyttäen sinulle sopivimmat sähkösopimukset halvimmasta kalleimpaan.

Kun olet löytänyt taulukosta sopivimman sähkösopimuksen, pääset katsomaan sopimuksen tarkempia tietoja klikkaamalla ”Jatka” -näppäintä. Sopimussivulta pääset sopimuksesta riippuen tilaamaan sähkösopimusta joko sivustomme tilauslomakkeen kautta, tai suoraan sähköyhtiön omilta sivuilta. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain täyttää tarvittavat tiedot sähkösopimuksen tilaamista varten.

Vertailemalla sähkötarjoukset ja valitsemalla itsellesi edullisimman vaihtoehdon säästät rahaa helposti. Kannattaa myös muistaa, että valitsemalla itsellesi toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voit tehdä sähkön hintavertailun ja sopimusten kilpailutuksen niin usein kuin itse haluat.

Miksi halvin sähkötarjous ei välttämättä ole paras vaihtoehto?

Kaikkein halvin sähkötarjous ei välttämättä ole pidemmällä aikavälillä paras vaihtoehto. Tällä hetkellä kaikkein halvimmat markkinoilta löytyvät sähkösopimukset ovat joko lyhyen aikaa voimassa olevia sopimuksia (jolloin hinta nousee radikaalisti heti sopimuskauden jälkeen), tai pitkäaikaisia määräaikaisia sopimuksia, joissa tarjoushinta on voimassa vain ensimmäisen kuukauden ja nousee sen jälkeen merkittävästi keskitasoa kalliimmaksi. Tarkista siis ennen sopimuksen tilaamista, minkä aikaa tarjoushinta on voimassa, onko sopimus määräaikainen ja mikä sopimuksen normaali hinta on. Sivustollamme sopimusten hintavakaus on aina tuotu selkeästi esille, jotta et vahingossa tilaa turhan kallista sopimusta.

Mikä on todellisuudessa halvin sähkösopimus?

Sähkösopimuksen valinnassa tulee hintaa tarkastella pitkällä aikavälillä. Monien vertailusivustojen halvimmissa sopimuksissa hinnat ovat voimassa vain vähän aikaa, jonka jälkeen hinta nousee merkittävästi keskitasoa korkeammaksi. Halvin sähkösopimus riippuu myös asuinmuodosta ja sähkönkulutuksen määrästä – kerrostalossa edullisin vaihtoehto on yleensä perusmaksuton yleissähkösopimus ilman perusmaksua, kun taas ison kulutuksen omakotitaloon kannattaa valita pörssisähkö edullisella marginaalilla.

Mikä on paras Black Friday sähkötarjous vuonna 2021?

Edullisin tarjous riippuu kotitaloutesi sähkönkulutuksesta. Katso parhaat Black Friday sähkötarjoukset sivustoltamme.

Halvin sähkösopimus minuutissa.

Suomessa sähköenergiaa voi tänä päivänä ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, asuinpaikasta riippumatta. Kilpailuta nyt sähkösopimukset sivustollamme hetkessä ja säästä jopa 50% sähköenergian hinnassa.

>