Säästä jopa satoja euroja vuodessa.

Kilpailuta sähkösopimus helposti ja nopeasti.


Kilpailuta sähkösopimus viidessä minuutissa ja säästä jopa satoja euroja vuodessa.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen onnistui helposti. Löysin merkittävästi aiempaa edullisemman sopimuksen ja tilaaminen vei vain hetken.


Milla, Vaasa

Mukana mm.

Näin kilpailutat sähkösopimuksen hetkessä

Vaihe 1.

Arvioi sähkönkulutus

Voit asettaa sähkönkulutuksen vertailutaulukkoon tai arvioida asuntosi kulutuksen kulutuslaskurimme avulla.

Vaihe 2.

Vertaa sähkösopimuksia

Vertaa eri sähköyhtiöiden sopimuksia ja arvioituja kuukausikustannuksia. Halutessasi voit vertailla esim. vain määräaikaisia sopimuksia.

Vaihe 3.

Tilaa uusi sopimus

Täytä omat ja asuntosi tiedot ja lähetä tilaus sähköyhtiölle. Tilauksen turvaa vahva tunnistautuminen ja suojatut yhteydet.

Sähkön kilpailutus on helppo tapa säästää

Sähkön kilpailuttaminen on yksi helpoimmista tavoista säästää arjen pakollisissa menoissa. Sähkösopimusten vertailu ja kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti sivustomme vertailukoneen avulla, ja kilpailuttamalla nykyisen sopimuksesi voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Sivostoltamme löydät normaalihintaisten sähkösopimusten lisäksi myös viimeisimmät kotitalouksille suunnatut sähkötarjoukset

Vertailukoneemme avulla voit verrata nykyistä sähkösopimusta eri sähköyhtiöiden sopimuksiin ja löytää näin uuden, edullisemman sähkösopimuksen minuuteissa. Sähkön kilpailutus kannattaa yleensä tehdä aina, kun määräaikainen sopimus on päättymässä. Muuton yhteydessä kilpailutus kannattaa tehdä aina, sillä vain kilpailuttamalla voit löytää uuteen asuntoon edullisimman sähkösopimuksen.

Kilpailuta sähkösopimus minuuteissa ja säästä

Vertaa sähkösopimukset ja löydä edullisin vaihtoehto helposti.

Olet vain yhden askeleen päässä edullisesta sähkösopimuksesta.


Sähkön kilpailuttaminen on yksi helpoimmista tavoista säästää arjen pakollisissa menoissa. Sähkösopimusten vertailu ja kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti sivustomme vertailukoneen avulla, ja kilpailuttamalla nykyisen sopimuksesi voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.

Sähkön kilpailutus kannattaa yleensä tehdä aina, kun määräaikainen sopimus on päättymässä. Muuton yhteydessä kilpailutus kannattaa tehdä aina, sillä vain kilpailuttamalla voit löytää uuteen asuntoon edullisimman sähkösopimuksen.

  • Kilpailuta muutamassa minuutissa
  • Vertaile sopimukset ja valitse mieluisin
  • Säästä aikaa & löydä uusi sopimus nopeasti
  • Ei piilokuluja – täysin ilmainen palvelu
  • Palvelu ei sido tilaamaan sopimusta