Oomi Kiinteä 24kk

Sähkönmyyjä

Oomi Energia

Hinnoittelutyyppi

Yleissähkö

Sähkön hinta

14,39 snt / kWh

Sähkön hintavakaus

Sama kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan

Sopimuksen kesto

24 kk

Perusmaksu

0 € / kk ensimmäiset 3kk, jonka jälkeen 4,90 € / kk

Energianlähteet

Valittavissa

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Oomi Kiinteä 24kk on edullinen ja hyvä valinta niin pienen kulutuksen kerrostaloasuntoon kuin isompaankin sähköntarpeeseen.
 
Kolme syytä tarttua Oomin tarjoukseen:

  • Helppo. Sopimuksen tekeminen vie vain pari minuuttia ja hinta on sama koko sopimuskauden ajan.
  • Oomi Kiinteä 24 kk on turvallinen. Vältät markkinoiden hintaheilahtelut. Voit valita halutessasi sopimukselle myös vaihtoturvan joka mahdollistaa sopimuksen vaihtamisen edullisempaan, jos sähkön hinta laskee!

Oomi Energia tarjoaa sujuvaa sähköä, hyödyllisiä palveluita ja ihmislähtöistä asiakaspalvelua aina halpaan hintaan.

Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – päättivät yhdistää voimansa ja kehittää asiakkaillemme jotain uutta, jonka avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.

Oomilla arvostetaan  halpoja hintoja, selkeitä palveluja sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Oomi palvelee valtakunnallisesti, mutta paikalliset juuremme säilyttäen.

Tilaamisen jälkeen sopimuksella on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus. Sopimuksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköyhtiön asiakaspalveluun.

>