KSS IISI Vihreä XS

Sähkönmyyjä

KSS Energia Oy

Hinnoittelutyyppi

Pakettisähkö

Kuukausihinta

7,99 € / kk

Maksimikulutus

1500 kWh / vuosi

Laskutus ylimenevältä osuudelta

7,34 snt/kWh

Sopimuksen kesto

Voimassa toistaiseksi

Energianlähteet

Uusiutuvaa energiaa, ekosähkö

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

KSS Energian edullisin KSS IISI sähkösopimuspaketti on XS. Se on sähkösopimus, joka sopii mainiosti yksin tai kaksin kerrostalossa asuvalle, jolloin sähkönkulutus on pieni eli alle 1 500 kWh vuodessa. 

KSS IISI Vihreä XS -SÄHKÖSOPIMUS ON 

  • Helppo ja huoleton sähkösopimus
  • Tuotettu uusiutuvilla energialähteillä
  • Voimassa toistaiseksi, kahden viikon irtisanomisajalla
  • Nopea tehdä, se vie aikaasi vain muutaman minuutin ja me hoidamme nykyisen sähkösopimuksen irtisanomisen puolestasi

Saat KSS Energialta kirjallisen sopimusvahvistuksen postitse, jonka jälkeen voit vielä halutessasi perua sopimuksen. KSS IISI -sähkösopimus kattaa sähköenergian osuuden, jakeluverkonhaltijasi laskuttaa sähkön siirrosta ja sähköveron.

Pakettihinta sisältää 125 kWh kuukaudessa (1 500 kWh/12 kk), sen ylittävästä osuudesta veloitetaan kulloinkin voimassa olevan KSS Perus -tuotehinnaston yleisenergian hinnan (snt/kWh) mukaisesti. Jos kuukauden aikana toteutunut kulutuksesi on esimerkiksi 158 kWh, sisältyy 125 kWh kuukausimaksuun 6,99 €/kk ja ylimenevästä osuudesta (158 kWh – 125 kWh = 33 kWh) maksat 7,34 snt/kWh. Tällöin laskutuksen määräksi tulee 6,99 € + 33 kWh x 7,34 snt/kWh = 9,41 €.

Tilaamisen jälkeen sopimuksella on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus. Sopimuksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköyhtiön asiakaspalveluun.

>